Titan serisi neden tercih edilir?

Buradan bakabilirsiniz: Custom sıvı soğutmalı sistem/ 2X GTX Titan SLI ile sıcaklık testi ve dahası | Technopat Sosyal

Söz konusu oyun ise GTX 980 Titanı aratmayacak hatta daha iyi performans sunacaktır diye düşünüyorum.

Ekran kartların özelliklerini, kullanım amaçlarını (GPU CUDA ilişkisi vs.) @Oğuzhan Yıldırım arkadaşımız benden daha iyi yorumlayacağından sözü ona bırakıyorum. ''Titan serisi neden tercih edilir'' konusunda sizi bilgilendirecektir diye düşünüyorum. Kendisi yanılmıyorsam Tasarım işleriyle de uğraşıyordu. Ve sanırım Titan 2/ Titan X'i bekliyordu kendisi.:)

Sistem öneri için ayrı bir konu açmanız gerekir.

Ben yine de size kısaca cevap vereyim. 6500 TL'ye Titan X'li bir sistem kuranız mümkün değil. Şöyle ki;
Titan X'i besleyebilecek yani gücünü gösterebilecek sistemin (Anakart, İşlemci) hayli güçlü olması gerek. Ki bu güçlü İşlemci ve Anakart da hayli tutar. Daha 2 ya da 4K monitörü de saymıyorum.:D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı