TITAN X Assassins's Creed Unity performansı

O bile yeter ancak anlaşılan bütçeniz şuan GTX 980 almaya uygun. Geleceğe dönük bir yatırım yapmış olursun. GTX 980 al derim. Birde Tİ sürümünü alırsan tadından yenmez. :)
Yok, siz yanlış anladınız bu sene staj yapacağız meslek lisesi oradan tüm seneyi vereceğim tüm sene 2800 TL olacak onun üzerine ekleyip 1700 TL öyle dedim o şekilde TITAN X alırım dedim ama sanırım GTX 970 alacağım diğerleri çok pahalı belki kalan parayla DDR4 için anakart, ram ve işlemci alacağım belki.

Yok, siz yanlış anladınız bu sene staj yapacağız meslek lisesi oradan tüm seneyi vereceğim tüm sene 2800 TL olacak onun üzerine ekleyip 1700 TL öyle dedim o şekilde TITAN X alırım dedim ama sanırım GTX 970 alacağım diğerleri çok pahalı belki kalan parayla DDR4 için anakart, ram ve işlemci alacağım belki.
GTX 980 olan bir sistem olmadan DDR4' e geçmeyin derim.

Bakın siz bilirsiniz ama ben hala GTX 980'i öneriyorum.

Titan X in piyasada sadece referans tasarımı bulunduğu için soğutma problemi var. Zaten 980 Ti ile nerdeyse başa baş gidiyorlar FPS de. Birazcık overclock ile GTX 980 Ti Titan X den oyun için daha başarılı olacaktır. 1500 Tl de cebinizde kalacaktır. Titan X ile 980 Ti ile arasında kaldıysanız açıklamasınıda yapmış olduğum gibi sizin için 980 Ti mantıklıdır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı