Titan X tabanlı sistem GTA 5 takılma sorunu

Ceyhun Eroğlu

Hectopat
Katılım
20 Mayıs 2015
Mesajlar
32
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaslar Monitör dahil 16.000 TL'ye mal olan bir bilgisayar topladım. Tamamen oyun bılgısayarı olarak topladım. Sıradan oyunlarda performansı evet çok iyi ama Witcher 3 - GTA 5 gibi oyunlarda ara sıra da olsa takılıyor.(tabii ki her şey very high da ayarlı). Ekran kartım Titanx. Afterburner programında memory clock-core clock ayarlarını değiştirebiliyorum. Voltaj ayarlarını da değiştirebiliyorum. Sizlere sorum bu kart üzerinde ekran kartına zarar vermeden nasıl ayarlar yapabilirim ve nasıl daha iyi performans alabilirim. RAM'ler için de BOIS'ta her şey auto da ayarlı. Dram frequency auto hepsi auto. Ama RAM'lerim 3000MHz mesela. Nasıl daha iyi kullanabılırım? Yoksa zaten auto da mı bırakmalıyım? Tartışmaya açık lütfen değerli fikirlerinizi paylaşın arkadaşlar sımdıden sağ olun.
11902335_637200036395224_1991162035241862099_n (1).jpg
Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bellekleri XMP profiline al, sanırım technopatta rehberi vardı. Oyunlar orjinal mi ? Windows 10 kurun ve bütün güncelleştirmeleri yapın. Ekran kartınızında sürücülerini güncellemediyseniz güncelleyin.
 
ramlerı xmp olarak ayarlayınca bazen acılıyor sorun olmadan bazende overclock failed dıye bıosa gonderıyor. ayrıca arkadaslar işletım sıstemı,oyunlar hepsı orjinal son uptadeler mevcut,en son overclock failed hatası verince bende ez kurulum dıye bırsey var onu yaptım kullanım türünüde oyun seçtım
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı