Titan X ve G3258 ile Oyun Testleri

Çoğu kişinin merak ettiği bir konuyu aydınlatmışınız. Paylaşım için teşekkürler.
Asus h81m-plus ve g3258 kaydetmeme sorununa da bi çözüm buldunuz mu bu arada ?

Abi orda islemci olarak amd a10 7850k bir islemci kullansaydiniz sonuc gene ayn mi olucakti?

Bana yardım edebilir misiniz? Uygun fiyatlı sistem toplama rehberinden aynı sistemi topladım fakat işlemcimi asus optimal ile auto oc yaptım,win 8.1 64 bit uefı kurulum yaptım bu arada 3.6 ghz e ulaştı optimal ile benim sıkıntım her windowsu açıp prime 95 ile işlemciye yük bindirdiğimde 3.6 değilde 3.14 e kadar çıkıyor işlemcim aynı şekilde yeniden başlatıp prime 95 testini başlattığımda 3.59,3.55 olduğunu görüyom bunun sebebini bulamadım

NOT:2 veya 3 reset sonucu 3.55 e ulaşabiliyorum

Bu oyunlar işlemciye yük bindirmez. Rust ve Planet Side 2 testi yaparsanız işlemcinin önemini görürsünüz.

Benim demek istediğim 250 kişiden fazla insanın 1 bölgeye toplanmasıydı. Yapılan testteki kalabalık normal. Biolab savaşları veya Warpgate kapatmada işlemciler önem kazanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…