Titanfall 2 vs Star Wars BF 2

Crakello

Hectopat
Daha fazla  
Game Pass'ten MP bir oyun arıyordum. Titanfall 2 ile SW BF 2 arasında kaldım. Şu anda PC'de yer yok, ikisinden birini seçmeliyim. Hangisi daha güzel?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Star Wars Battlefront 2 oynamayı düşünüyorsanız büyük bir sıkıntı ile karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. Şu anda oyundaki çoğu lobide 1 HP sorunu var. Hileciler 1 HP hilesini lobiye basıp çıkıyorlar. Bu yüzden de oyundaki kimse ölmüyor, 1 canda takılıp kalıyor. Bu hata yakında düzeltilecek fakat o zamana kadar böyle bir şey olduğunu paylaşmak istiyorum.

Bu sorunu bir kenara ayırırsak ben Battlefront 2 derdim.

Eğer Star Wars: Battlefront 2 oynamayı düşünüyorsanız büyük bir sıkıntı ile karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. Şu anda oyundaki çoğu lobide 1 HP sorunu var. Hileciler 1 HP hilesini lobiye basıp çıkıyorlar. Bu yüzden de oyundaki kimse ölmüyor, 1 canda takılıp kalıyor. Bu hata yakında düzeltilecek fakat o zamana kadar böyle bir şey olduğunu paylaşmak istiyorum.

Bu sorunu bir kenara ayırırsak ben Battlefront 2 derdim.

Evet hatta bunu ilk yaşayan kişilerden biri bendim. Battlefront 2 Star Wars hayranı değilseniz çok anlayacağınızı sanmıyorum. Yaklaşık 1000 saatim var ve oyun bir zaman sonra tıkanıyor. Bence videolarına bakıp siz seçin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı