Titanfall 2 vs Star Wars BF 2

Crakello

Hectopat
Daha fazla  
Game Pass'ten MP bir oyun arıyordum. Titanfall 2 ile SW BF 2 arasında kaldım. Şu anda PC'de yer yok, ikisinden birini seçmeliyim. Hangisi daha güzel?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Star Wars Battlefront 2 oynamayı düşünüyorsanız büyük bir sıkıntı ile karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. Şu anda oyundaki çoğu lobide 1 HP sorunu var. Hileciler 1 HP hilesini lobiye basıp çıkıyorlar. Bu yüzden de oyundaki kimse ölmüyor, 1 canda takılıp kalıyor. Bu hata yakında düzeltilecek fakat o zamana kadar böyle bir şey olduğunu paylaşmak istiyorum.

Bu sorunu bir kenara ayırırsak ben Battlefront 2 derdim.

Eğer Star Wars: Battlefront 2 oynamayı düşünüyorsanız büyük bir sıkıntı ile karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. Şu anda oyundaki çoğu lobide 1 HP sorunu var. Hileciler 1 HP hilesini lobiye basıp çıkıyorlar. Bu yüzden de oyundaki kimse ölmüyor, 1 canda takılıp kalıyor. Bu hata yakında düzeltilecek fakat o zamana kadar böyle bir şey olduğunu paylaşmak istiyorum.

Bu sorunu bir kenara ayırırsak ben Battlefront 2 derdim.

Evet hatta bunu ilk yaşayan kişilerden biri bendim. Battlefront 2 Star Wars hayranı değilseniz çok anlayacağınızı sanmıyorum. Yaklaşık 1000 saatim var ve oyun bir zaman sonra tıkanıyor. Bence videolarına bakıp siz seçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı