Titanfall Çalışmayı Durdurdu Hatası

Raving

Hectopat
Oyunu aldığımdan beri sorunsuz oynuyordum. Birkaç gündür oynamamıştım, bugün girip biraz oynayayım dediğimde ise daha ilk açılıştaki ea intro videosu gelir gelmez donuyor ve titanfall çalışmayı durdurdu hatası veriyor dolayısıyla oyun kapanıyor. Dediğim gibi önceden orta ayarlarda 40 fps civarıyla oynadığım oyundu bu yani sistem gereksinimi sorunu olduğunu sanmıyorum. Düşündüm bu oynamadığım birkaç gün içinde yaptığım şeyleri, ComboFix ile taratma yaptım, Diablo 2 için oyunun içindeki video test zımbırtısını yaptım o kadar.

Oyunu onarmayı denedim olmadı, tamamen silip baştan yükledim olmadı, mümkün olan her türlü uyumluluk moduyla denedim olmadı, yönetici olarak çalıştırdım, nvidia kontrol panelinden harici gpu ile başlatı seçtim özellikle yine olmadı yine olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu düşündüm ancak geri yükleme noktası yokmuş hiç. Win 7 64 bit kullanıyorum bu arada. ComboFix yüzünden bence de büyük ihtimalle ama ne yapacağım bilmiyorum. Sistem onarma çok genel bir kavram. Aklıma gelebilen tek şey işletim sistemini yeniden kurmak.

Sistem özelliklerim yeterli demiştim ama yine de belirteyim madem, i7 3630qm cpu, gtx 670mx gpu, 16 gm ram.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı