Oyun Titanfall® 2: Ultimate Edition 19,90 TL

Co-op değil diye biliyorum. Ama 20TL için yaklaşık 4.5-5 saat süren bir hikayesi var ve oynanış çok zevkli olduğu için kesinlikle deneyimlenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Respawn entertainment'ın sevilen serisinin ikinci oyunu olan Titanfall 2'nin yeni co-op modunu içeren operation frontier Shield DLC'si, ücretsiz olarak geliyor.
2017'de yayınlanmış bir yazı.

Daha da inmez. Kapıldı.

Respawn entertainment'ın sevilen serisinin ikinci oyunu olan Titanfall 2'nin yeni co-op modunu içeren operation frontier Shield DLC'si, ücretsiz olarak geliyor.

Bilmiyorum hocam tam olarak. Yok diye biliyordum ben. Eğer ki varsa ve hikaye modunu CO-OP olarak oynayabiliyorsak mükemmel olur.

Hocam çok araştırmadım ama internette ilk karşıma çıkan sonuç bu. Galiba üzerimize akın akın gelen düşmanları yenmeye çalıştığımız bir CO-OP oyun modu. Hikayesi CO-OP olarak oynanmıyor galiba.

Dosya Ekleri

• IMG_20230120_125013.jpg
    126,4 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Hikayesi bir günde bitirilebilecek kadar kısa fakat çok güzel. Asıl olayı çok oyunculu kısmı. Bana göre en iyi FPS oyunlarında ilk üçe girer. Robotlar, mechalar vs. seviyorsanız tam sizlik.

Efsane oyun, efsane fiyat. Kaçırmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox Game Pass'te Ultimate Edition var mı yoksa standart versiyon mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…