Titanium Core OEM sistem alınır mı?

Bütçe
45000
Tüm sitelerde artık toplama yapmıyorlar. Hazır sistemlere %20 vergi geldi bu yüzden OEM paket sistemine geçildi ve artık toplama yapmıyorlar.
Yani parçaların hepsini kutulu gönderecekler benim mi toplamam lazım ?

Vatan da Cougar kasayı seçince fiyat 42500 oluyor İncehesap da kasa ve soğutucu seçince 44900 TL oluyor ama bence İncehesap daha mantıklı en azından sistem toplu geliyor 1000 TL için parçaları benim toplamaya uğraşmam değmez gibi çünkü ilk defa toplayacağım.

Son düzenleme:
Yani parçaların hepsini kutulu gönderecekler benim mi toplamam lazım ?

Vatan da Cougar kasayı seçince fiyat 42500 oluyor İncehesap da kasa ve soğutucu seçince 44900 TL oluyor ama bence İncehesap daha mantıklı en azından sistem toplu geliyor 1000 TL için parçaları benim toplamaya uğraşmam değmez gibi çünkü ilk defa toplayacağım.
Cougar kasaya gerek yok ki. Fazeon PSU yeterli ve kalite olarak bir sorunu yok. İncehesap toplu göndermiyor ki, hiçbir site yapmıyor artık %20 verginden dolayı.

Cougar kasaya gerek yok ki. Fazeon PSU yeterli ve kalite olarak bir sorunu yok. İncehesap toplu göndermiyor ki, hiçbir site yapmıyor artık %20 verginden dolayı.
İncehesap da seçeneklerde test et ve paketle var o parçaları test edip tekrar kutuya mı koyuyorlar demek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı