Titreşimli Gamepad önerisi

Kalvooku

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, sağ kolumdaki rahatsızlıklar sebebiyle gamepad almaya karar verdim. Daha önce hiç gamepad kullanmadım. Benzer konularda Xbox controller şiddetle önerilmiş ancak fiyatı beni bir tık zorluyor. Yaklaşık 1 aydır indirime girmesini bekliyorum ama girmedi. Alternatiflere bakmaya başladım. Tercihlerim şu yönde kablolu ya da kablosuz fark etmez. Titreşimli olmalı. Deadzone, ya olmamalı ya da çok çok az olmalı. Kısacası kaliteli, gecikme ve bağlantı sorunu yaşatmayacak bir gamepad arıyorum. F710'da kablolu kullanım olsa hiç düşünmeden alırdım. Easysmx 9101 ilgimi çekti ancak düzgün bir garantisi olmaması ve AliExpress'ten alışveriş beni biraz geriyor. Ayrıca AliExpress mobilde vergiyi ödeme kısmında gösteriyor. O verginin son hali midir? Bütçem gamepade göre değişir. Örneğin kablolu, titreşimli bir kola 1300-1400 vermek istemem açıkçası. Çünkü kendimi biraz zorlayıp Xbox almam daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben F710 almayı düşünüyorum. Sadece bazen kesinti yapabiliyomuş onu da bir dongle yardımıyla çözerim diye düşünüyorum.

2. F710'um ilkini 5 sene kullandım, şu andakini de 1 yıldır kullanıyorum neredeyse hiç kesilme sorunu yaşamadım tavsiye ederim.

F710 asla önermiyorum, üç defa değiştirdim (ikisi garanti) üçünde de sorun yaşadım. Sonunda paraya kıyıp Xbox Controller aldım. Senelerdir tek bir sorun çıkmadı, kola tekme attım, yumruk attım, masaya vurdum hala sapasağlam. Tavsiyem paranızı elde tutup Xbox Controller alana kadar beklemeniz. Ya da ikinci el temiz bir Xbox Controller bulmanızdan yana.

(Xbox One gamepadini dört sene kullandım, hala sapasağlam ikinci kol olarak kullanıyorum. Şu anki yeni nesil kontrolcüyle ilk yılımız doldu.)

F710 asla önermiyorum, üç defa değiştirdim (ikisi garanti) üçünde de sorun yaşadım. Sonunda paraya kıyıp Xbox Controller aldım. Senelerdir tek bir sorun çıkmadı, kola tekme attım, yumruk attım, masaya vurdum hala sapasağlam.

Hocam işte benim de burada devre yanıyor. Yani bildiğin yarı yarıya biri iyi biri kötü diyor bu kola. O yüzden almakta şüpheci davranıyorum.

Hocam işte benim de burada devre yanıyor. Yani bildiğin yarı yarıya biri iyi biri kötü diyor bu kola. O yüzden almakta şüpheci davranıyorum.
Aklınızı karıştırmak istemezdim ama kendi deneyimimi yazmadan edemedim doğrusu. Benim için travmatik bir gamepad F710, kaç maçı kaybettirdi bana bilmiyorum. Kutusundan yeni çıkardım mesela ikincisini, ertesi gün bağlantı kopmaları yaşamaya başladı. Sorun bilgisayarda mı diye düşündüm başka bilgisayarda denedim yine aynı sorun. Ayrıca hiç ergonomik değil. Tabi şans işi teknoloji biraz. Sizin içinize siniyorsa karar sizin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00