Tivibu başka modemde çalışır mı?

Rizeli53<3

Centipat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Meslek
Çıraklık (Fırında)
Arkadaşlar merhaba. İnşallah yakın bir zamanda yeni modem almayı planlıyorum ama evde Tivibu var. Ben başka bir modem alıp ethernetten bağlasam (Tivibu'yu) açılmama gibi bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski modemin ayarları birebir taşınırsa sıkıntı olmaz sanırım. Tak çalıştır olarak çalışıyor mu bilmiyorum ama, port yönlendirme filan vardır belki diye düşünüyorum 🤔

Sarı bir kablo ile bağlanılıyor. İnternette sıkıntı olunca TV yayını bile gidiyor.
Sarı kablo Ethernet olması gerek. İnternette sorun olunca gitmesi normal veri internet üzerinden geliyor. Benim anlatmaya çalıştığım şey kişiye belirli bir port üzerinden TV verisi geliyorsa özel olarak, modemin bunu ayrıştırması gerekiyor. Bir kablo o porttaki veriyi TV'ye , geri kalan veriyi bilgisayarlara dağıtıyor.
Sorun olmuyor, 10 yildir tivibu kullaniyoruz herhalde, 4-5 kere modem degistirdigimizi hatirliyorum. Hicbirinde bir sorun cikartmadi veya bir islem gerektirmedi.
Arkadaşın dediğine göre gerek yokmuş, direk olarak bağlanıyormuş.

Sorun olmuyor, 10 yildir Tivibu kullaniyoruz herhalde, 4-5 kere modem degistirdigimizi hatirliyorum. Hicbirinde bir sorun cikartmadi veya bir islem gerektirmedi.

Sadece eski modemdeki ayarları alıp yeni modeme aynı şekilde girdiniz değil mi?
Sarı bir kablo ile bağlanılıyor. İnternette sıkıntı olunca TV yayını bile gidiyor.

Aynen maalesef öyle. (Bu arada profil fotonuzdaki Itachi'nin fotosu güzelmiş.)
Arkadaşın dediğine göre gerek yokmuş, direk olarak bağlanıyormuş.

Eyvallah sağ olasın.
Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler inşallah yakın bir zamanda modemi alacağım 😊.Hepiniz Allah'a emanet olun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı