Ball So Hard
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- PC: Lenovo IdeaPad 3 İşlemci: Intel Core i5-10210U Harici Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX130 Sistem: Windows 11 Home 22H2
- Meslek
- Freelancer
Birkaç gün önce kullanmadığım köşede duran Tivibu uydunun taahhütnamesi bittiği için müşteri hizmetlerini arayarak ön iptal talebi verdim. Yıllarca fatura miktarı farklı şekillerde geldi içerisinde cihaz taksiti olmaması gerekir ki verilen cihazın Türk Telekom'a iade edilmesi istendi. Biraz işten güçten birazda cihaz fiyatını da öderim, banane ruh hali ile götürmedim. Götürdüğümde ise hep ilgili yerin kapanışına denk geldim.
Şimdi ön iptal talebi verdiğimin üzerinden en az 1 hafta geçti. Pazartesi gidip vereceğim artık. Sürpriz ile karşılaşmam mümkün mü? Cihazın ücretini mi yansıtırlar yoksa taahhütname devam mı eder? Zaten izlemediğim bir şey için aylarca ücret ödedim şimdi salaklık yapıp ilgilenmedim.
Şimdi ön iptal talebi verdiğimin üzerinden en az 1 hafta geçti. Pazartesi gidip vereceğim artık. Sürpriz ile karşılaşmam mümkün mü? Cihazın ücretini mi yansıtırlar yoksa taahhütname devam mı eder? Zaten izlemediğim bir şey için aylarca ücret ödedim şimdi salaklık yapıp ilgilenmedim.