Tivibu Uydu İptal Ettirme

Ball So Hard

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Lenovo IdeaPad 3 İşlemci: Intel Core i5-10210U Harici Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX130 Sistem: Windows 11 Home 22H2
Meslek
Freelancer
Birkaç gün önce kullanmadığım köşede duran Tivibu uydunun taahhütnamesi bittiği için müşteri hizmetlerini arayarak ön iptal talebi verdim. Yıllarca fatura miktarı farklı şekillerde geldi içerisinde cihaz taksiti olmaması gerekir ki verilen cihazın Türk Telekom'a iade edilmesi istendi. Biraz işten güçten birazda cihaz fiyatını da öderim, banane ruh hali ile götürmedim. Götürdüğümde ise hep ilgili yerin kapanışına denk geldim.

Şimdi ön iptal talebi verdiğimin üzerinden en az 1 hafta geçti. Pazartesi gidip vereceğim artık. Sürpriz ile karşılaşmam mümkün mü? Cihazın ücretini mi yansıtırlar yoksa taahhütname devam mı eder? Zaten izlemediğim bir şey için aylarca ücret ödedim şimdi salaklık yapıp ilgilenmedim.

Ben de bu hafta iade etme kararı alıp talep oluşturdum, ama cihazın kutusunu kaybettiğim için(Uydu ve kumanda var), 250 lira ceza çıkarttılar. Kutunun tam olduğundan emin ol. Ben uyduyu ve kumandayı iade edip herhangi bir sorunda tüketici mahkemesine gideceğim. Adamlar 3 senedir zaten uydunun kendisi için ücret kesiyorlar kiralar gibi, üstüne bir de kutuyu geri istiyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı