Tivibu vs IPTV uydu alıcısı

taktaktak

Hectopat
Merhaba benim evimde Sony Smart olmayan HD bir televizyonum var. Normalde uydu alıcısı kullanıyorduk bozuldu artık daha mantıklı bir şey almak istedik ama Tivibu ve IPTV arasında kaldık. Tivibu'da kesilme fatura geciktiğinde anında kapanma falan oluyor mu görüntü kalitesi nasıl ya da Tivibu ev mi Tivibu uydu mu almalıyım yoksa IPTV mi? Kararsızım şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
IPTV daha iyidir. Hem maç falan daha fazla var orda.

IPTV sistemini anlayamdım bazıları ücretsiz diyor bazıları ücretli diyor.

IPTV'ye ödediğim uydu fiyatıyla falan Tivibu'nun fiyatıyla neredeyse aynıya gelecek onun için karasız kaldım.

IPTV'ye ödediğim uydu fiyatıyla falan Tivibu'nun fiyatıyla neredeyse aynıya gelecek onun için karasız kaldım.
Dediğim gibi İPTV'de tüm maçlar kanallar var. Tivibu fiyatına D-Smart ,Dijitürk ve Tivibu'yu alırsın.

IPTV sistemini anlayamdım bazıları ücretsiz diyor bazıları ücretli diyor.

Parasını verirsen daha kaliteli izleyebilirsin diğer türlü Turkcell'in işine benzer sadece Türksat'taki kanalları izlersin.
Bir de IPTV'ye yıllık ücret ödemek yerine Android TV alın.
İnat Box

IPTV öneririm. Ben yıllık 400 liraya kullanıyorum. Maç kanalları, Netflix, exxen vs. ayrı ayrı almaya kalksan çok daha masraflı oluyor. Zaten sadece maç yayınları için aylık 100 lira üstü istiyor malum firma. Kesinti derbi maçları dışında çok olmuyor. Olsada zaten satıcı çözüyor hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…