Tivubu internet hızını neden düşürür?

V140C4A7

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Eve internet bağlatalı 3-4 ay oluyor ve alırken tivubu ile satın aldık internet hızı 16Mbps ve tivubu açıkken 10-11-12 arasında gidip geliyor. Tivubu kapalıyken bu hız 15-16 oluyor. Neden bu kadar çok hız düşüyor anlamıyorum kasma takılma olmuyor sadece merak ettin şu anlık bir problem yapmıyor. İnternet sağlayıcısı, Türk Telekom. Not: İnternet tivubu açıkken 1.1-1.2 arasında indirme yapıyor indirme oranı nasıl sizce stabil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Eve internet bağlatalı 3-4 ay oluyor ve alırken tivubu ile satın aldık internet hızı 16Mbps ve tivubu açıkken 10-11-12 arasında gidip geliyor. Tivubu kapalıyken bu hız 15-16 oluyor. Neden bu kadar çok hız düşüyor anlamıyorum kasma takılma olmuyor sadece merak ettin şu anlık bir problem yapmıyor. İnternet sağlayıcısı, Türk Telekom. Not: İnternet tivubu açıkken 1.1-1.2 arasında indirme yapıyor indirme oranı nasıl sizce stabil mi?

Tivibu o anda interneti aşırı fazla sömürüyor ve size internet diye bir şey bırakmıyor. Yani IPTV kullanacaksanız internetinizin en az 20 Mbps olmalı. Bu tamamen benim gçrüşüm umarım yanlış bilgi vermiyorumdur.

Sonuçta internet üzerinden FullHD bir yayın izliyorsunuz o kadar internet tüketmesi normal. Türktelekomdan beklenmez ama bence Tivibuyu açtıktan sonra internet hız limitini artırmaları gerekli.

Sonuçta internet üzerinden Full HD bir yayın izliyorsunuz o kadar internet tüketmesi normal. Türk Telekom'dan beklenmez ama bence Tivibu'yu açtıktan sonra internet hız limitini artırmaları gerekli.

Nasıl mesela hocam? Yağmur yağdığında 720p ye düşüyor zaten şiddetli fırtınalarda kopmalar ses gitmesi olabiliyor.

Nasıl mesela hocam? Yağmur yağdığında 720p ye düşüyor zaten şiddetli fırtınalarda kopmalar ses gitmesi olabiliyor.
Örnek veriyorum Tivibuyu açtığınızda 2 mbps bir ağ trafiği oluşuyorsa paketinizi Tivibu açıldıktan sonra 16 mbpsden 18 mbps e çıkarırlar. Bence olması gereken şey bu sonuçta iki hizmeti almak için de para ödüyorsunuz ama Türkiye'de nerdeee.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı