Çözüldü TiWorker.exe diski çok kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

veasd

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Görev yöneticisine girdiğimde %100 olarak gözüküyor. Şayet aşağı kaydırırsam bu disk kullanımının sistemden kaynaklandığını görüyorum. Hizmet ana bilgisayarı: Şifreleme, System, ve dosya adı TiWorker.exe olan bir sistem dosyası. En çok TiWorker.exe kulanıyor. Acaba bu dosya nedir, siber tehdit girebilir mi? ETC. Anlatabilir misiniz? Teşekkürler.

Ayrıca Windows 10 kullanıyorum.
svchost.exe adlı bir dosyada bu listeye eklendi.
Dönüp dolaşım system'e paslıyolar :D

Chrome installer geldi.

Öncelikle merhabalar. Görev yöneticisine girdiğimde %100 olarak gözüküyor. Şayet aşağı kaydırırsam bu disk kullanımının sistemden kaynaklandığını görüyorum. Hizmet ana bilgisayarı: Şifreleme, System, ve dosya adı TiWorker.exe olan bir sistem dosyası. En çok TiWorker.exe kulanıyor. Acaba bu dosya nedir, siber tehdit girebilir mi? ETC. Anlatabilir misiniz? Teşekkürler.

Ayrıca Windows 10 kullanıyorum.
svchost.exe adlı bir dosyada bu listeye eklendi.
Dönüp dolaşım system'e paslıyolar :D

Şöyle bi sayfa var ama..

Bir de şu var:

Özellikle Windows güncelleme yaparken bu uygulama çok fazla işlemci kullanabilir, bu durum gayet normaldir. TiWorker.exe bir Windows dosyasıdır ve güvenlidir.

64 Bit sistemlerde şu konumda yer alabilir:

Kod:
C:\Windows\WinSxS\amd64_microsoft-windows-servicingstack_31bf3856ad364e35_6.2.9200.16384_none_622908ad510eb05b

Güncelleme yapılıp yapılmadığını kontrol eder misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    461,9 KB · Görüntüleme: 207

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı