TK 1920

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
23 Nisan etkinlikleri ve 100. yıl kutlamaları kapsamında THY uçağı Türkiye üzerinde radardan Türk bayrağı çizdi. Radar takip programlarıyla izlenebilen çizim aşaması büyük beğeni topladı:) THY'yi bu konuda sonsuz kere tebrik ediyorum ve her zaman daha iyi yapmasını diliyorum:) Sabah saatlerinde özel uçuş için İstanbul'dan Ankara'ya giden TC-JJF tescilli Boeing 777-300(ER) tipi uçak, saat 09.40'ta Esenboğa Havalimanı'ndan havalandı. Sefer sayısı TK1920 olarak belirlenen ve yaklaşık 2 saat süren uçuşta, sırasıyla ay ve yıldız sembollerinin oluştuğu bir rota izlendi. Uçuş takip verilerinin yer aldığı canlı hava trafiği sitesi Flightradar24 üzerinden de an be an takip edilen uçuşun ardından havacılık tarihine geçecek ay-yıldızlı bir rota ortaya çıktı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Millet işsizlikten kırılırken bunlar parayı nereye harcayacaklarını şaşırdılar...
Hayda niye ki? Bence böyle bir gün için her türlü masrafa değer. Yani on uçakla bile yapsalar değerdi😍

Millet işsizlikten kırılırken bunlar parayı nereye harcayacaklarını şaşırdılar...
firefox_4rHpAdba9v.png

🤦‍♂️
Ben pes ediyorum, bir "uzman" bu arkadaşa lütfen bir ürünü 7₺ verip almak ile 1$ verip almanın -bugün- aynı şey olduğunu izah etsin.

Ben bu olaya gerekli veya gereksiz demiyorum. Geçen aya göre uçuşların azalıp durmasına ve bu uçuşun ihmal edilebilir hatta sıfır harcama ile gerçekleştirildiğine dikkat çekmek istemiştim, hata yapmışım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı