Tk Collection uçak modelleri nereden bulabilirim?

166770

Kilopat
Makaleler
5
Arkadaşlar selam. Bana orijinal lisanlı tk Collection uçak modellerini nereden satın alabilirim? Güvenilir yerler var ise söyler misiniz?

Şöyle bir yer buldum ama orijinaldir herhalde çok incelemedim bir bak istersen.

Oha bu bu kadar pahallı mıymış. Bana hediye gelmişti o yüzden bilmiyordum fiyatını:)

Son düzenleme:
Şöyle bir yer buldum ama orijinaldir herhalde çok incelemedim bir bak istersen.

Oha bu bu kadar pahalı mıymış. Bana hediye gelmişti o yüzden bilmiyordum fiyatını:)

Evet, cidden pahalı imiş ya. Ama dişime uygun bir model buldum🤣 Hem de Airbus imiş😎 Ama biraz ufak gibi 16 cm. Şu an ben de olan. KLM B747 çok benziyor ebatı.

Evet, cidden pahalı imiş ya. Ama dişime uygun bir model buldum🤣 Hem de Airbus imiş😎 Ama biraz ufak gibi 16 cm. Şu an ben de olan. KLM B747 çok benziyor ebatı.
Bende de küçükleri var ya sıra sıra. Daha iyi boşver yan yana koyunca güzel duruyor. Bir tane DC-3 var sadece o biraz büyük ama osun:)

Bende de küçükleri var ya sıra sıra. Daha iyi boş ver yan yana koyunca güzel duruyor. Bir tane DC-3 var sadece o biraz büyük ama osun:)

Bu benim daha 3. olacak. Malum çok pahalı gerçekten. KLM olan hediye gelmişti. Bir de havalanın da bir mağazadan A380 almıştım. Ama plastik, düşünce yere kırıldı🤣

Bu benim daha 3. olacak. Malum çok pahalı gerçekten. KLM olan hediye gelmişti. Bir de havalanın da bir mağazadan A380 almıştım. Ama plastik, düşünce yere kırıldı🤣
Benim ne Revell maketler kırıldı taşınırken falan sorma. Değerini yine yapan kişi biliyor valla başkası direkt poşetin içine atıyor öyle toplarken:)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı