TKL klavye önerisi

Bütçe
2600

sadecesade

Centipat
Daha fazla  
Akko 5087b Plus: Amazon.com.tr
Akko 5075s: Amazon.com.tr

Bu iki klavye arasında kaldım. Vergilerle ve indirimlerle bütçem 2600TL civarı. Benim için önemli olan tuş sesi. Bu klavyelerden önereceğiniz hangisi olurdu F/P olarak. Başka TKL klavye tavsiyelerine de açığım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisine de sahibim.

5075S'i standart pc klavyesi olarak kullanıyorum. Cream yellow v3 gerçekten iyi ve çok gürültülü olmayan güzel bir switch, rahatlıkla alınabilir. Modlamaya da çok müsait.

5087B 9009 Retro modeli bendeki. Onda da cream yellow v3 var ve genel kalite hissiyatı (keycaps ve kasa) çok fark yok. Kablosuz özelliği de konsol ve yarın öbür gün işe yarayacak başka durumlarda iş yapabilir. Öyle bir ihtiyacınız varsa 5087B size daha uygun olacaktır.

Alana kadar fark etmediğim bir şeyden de bahsetmek istiyorum. Oyun oynuyorsanız ve F tuşlarını kullanıyorsanız F1-F2-F3 ve 1-2-3 tuşları tam hizalı olmadığı için ikisinin de kullanıldığı oyunlarda zorlanma yaşıyordum. Bunu da göz önünde bulundurun. Onun dışında 5075S düğmeli olması sayesinde daha şık ve işlevsel.

İkisine de sahibim.

5075S'i standart PC klavyesi olarak kullanıyorum. Cream yellow V3 gerçekten iyi ve çok gürültülü olmayan güzel bir Switch, rahatlıkla alınabilir. Modlamaya da çok müsait.

5087b 9009 retro modeli bendeki. Onda da cream yellow V3 var ve genel kalite hissiyatı (keycaps ve kasa) çok fark yok. Kablosuz özelliği de konsol ve yarın öbür gün işe yarayacak başka durumlarda iş yapabilir. Öyle bir ihtiyacınız varsa 5087b size daha uygun olacaktır.

Alana kadar fark etmediğim bir şeyden de bahsetmek istiyorum. Oyun oynuyorsanız ve F tuşlarını kullanıyorsanız F1-F2-F3 ve 1-2-3 tuşları tam hizalı olmadığı için ikisinin de kullanıldığı oyunlarda zorlanma yaşıyordum. Bunu da göz önünde bulundurun. Onun dışında 5075s düğmeli olması sayesinde daha şık ve işlevsel.

5075s nedense pek önerilmiyor. Arada 500TL kadar fark olduğunu da hesaba katarsak 5087b Plus daha F/P ama konu sahibi tuş sesi istediği için 5087b Plus'ta Akko jelly Black Switch'ler mevcut sesi az ve tok ama V3 Pro yellow ile karşılaştırılamaz. O yüzden 5075s konu sahibine daha uygundur. Bende linkteki 5087b Plus mevcuttur konu sahibinin sorusu varsa alabilirim. Belirteyim 5087b Plus'ın kasası aslında resimdeki gibi mavi değil siyah. (resim kalitesinden dolayı özür dilerim)

Bu arada bütçenize en uygun net mod 007 PC'dir. 5075s ve 5087B'yi tekte geçer. Vergi dahil 2400'e geliyor fiyatı da çok uygun.

Dosya Ekleri

• 1711816691353.png
    1711816691353.png
    856,5 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
İkisine de sahibim.

5075S'i standart pc klavyesi olarak kullanıyorum. Cream yellow v3 gerçekten iyi ve çok gürültülü olmayan güzel bir switch, rahatlıkla alınabilir. Modlamaya da çok müsait.

5087B 9009 Retro modeli bendeki. Onda da cream yellow v3 var ve genel kalite hissiyatı (keycaps ve kasa) çok fark yok. Kablosuz özelliği de konsol ve yarın öbür gün işe yarayacak başka durumlarda iş yapabilir. Öyle bir ihtiyacınız varsa 5087B size daha uygun olacaktır.

Alana kadar fark etmediğim bir şeyden de bahsetmek istiyorum. Oyun oynuyorsanız ve F tuşlarını kullanıyorsanız F1-F2-F3 ve 1-2-3 tuşları tam hizalı olmadığı için ikisinin de kullanıldığı oyunlarda zorlanma yaşıyordum. Bunu da göz önünde bulundurun. Onun dışında 5075S düğmeli olması sayesinde daha şık ve işlevsel.
bu kadar detaylı bir açıklama yaptığınız için çok teşekkür ediyorum.

5075s nedense pek önerilmiyor. Arada 500TL kadar fark olduğunu da hesaba katarsak 5087b Plus daha F/P ama konu sahibi tuş sesi istediği için 5087b Plus'ta Akko jelly Black Switch'ler mevcut sesi az ve tok ama V3 Pro yellow ile karşılaştırılamaz. O yüzden 5075s konu sahibine daha uygundur. Bende linkteki 5087b Plus mevcuttur konu sahibinin sorusu varsa alabilirim. Belirteyim 5087b Plus'ın kasası aslında resimdeki gibi mavi değil siyah. (resim kalitesinden dolayı özür dilerim)

Bu arada bütçenize en uygun net mod 007 PC'dir. 5075s ve 5087B'yi tekte geçer. Vergi dahil 2400'e geliyor fiyatı da çok uygun.
foroğrafta gayet net görünüyor teşekkür ediyorum. çok şık duruyormuş böyle de. sizin dediğin 007'ye bakayım o zaman sanırım o daha mantıklı olacak.

Bu kadar detaylı bir açıklama yaptığınız için çok teşekkür ediyorum.

Foroğrafta gayet net görünüyor teşekkür ediyorum. Çok şık duruyormuş böyle de. Sizin dediğin 007'ye bakayım o zaman sanırım o daha mantıklı olacak.

Mod 007'de Akko V3 Pro piyano Switch'ler mevcut YouTube'dan dinleyebilirsiniz aşık olacaksanız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mod 007'de Akko V3 Pro piyano Switch'ler mevcut YouTube'dan dinleyebilirsiniz aşık olacaksanız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

aldım. :D

çok teşekkür ediyorum değerli düşünceleriniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı