TKL klavye önerisi

redragon da switchlerin basmama veya çift basma sorunu var ikisini de kullandım şu an güncel olmayan red switch gamepower kullanıyorum bir sorun yaşamadım

Mekanik klavye ile bir yere varamazsınız. Çok çabuk bozuluyor ve narinler. Membran daima ömürlüktür. Ne kadar basit o kadar sağlam. Razer Ornata v3 var onun TKL si onu öneririm.

Mekanik klavye ile bir yere varamazsınız. Çok çabuk bozuluyor ve narinler. Membran daima ömürlüktür. Ne kadar basit o kadar sağlam. Razer Ornata v3 var onun TKL si onu öneririm.
Membran ve kaliteli bi mekanik klavyem var. Bunu sadece ara sıra dışarıda kullanımlar için alacağım. Yarı yolda bırakmasın yeter tam zamanlı kullanacak olsam bunlara bakmazdım zaten hocam.

Membran ve kaliteli bi mekanik klavyem var. Bunu sadece ara sıra dışarıda kullanımlar için alacağım. Yarı yolda bırakmasın yeter tam zamanlı kullanacak olsam bunlara bakmazdım zaten hocam.
AK871 iyi olabilir o halde. Oyun için pek uygun olmasa da güzel klavye.

Gamepower dan uzak durun çok sorunlu
Bu tarz bakabilirsiniz ajazzında güzel klavyelerin var amazondan bakabilirsiniz.
Hocam daha yeni biliyorsunuz 150€’dan 30€’a indirildi bu yurtdışından alışveriş mevzusu kısaca engellendi diyebiliriz. Ben aslında Dierya DK61se modelini de beğenmiştim fakat gümrük vb. olaylarda ne olur, amazonda da ekstra masraf çıkıyor mu, özellikle bu son güncellemeden sonra problem yaşar mıyım bilmiyorum o konuda bilginiz var mı?

Attığım ürün bazında konuşuyorum, vergisi altında yazıyor zaten onun dışında birşey ödemiyorsunuz, 30 euro sınırınıda geçmiyor yani bir problem yok.

E-Yooso Z11 bunu alabilirsiniz fakat stokları hızlı tükeniyor bende kullanıyorum 4-5 aydır güzel bir klavye kötü bir yanını görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…