TKL klavye önerisi

Merhaba, taşınabilir olması maksadıyla ucuz bir red switch 60'lık klavye almayı düşünüyorum. Araştırmalarım sonucu bu fiyat bandında çok ürün çıkmadı zaten, ben de Redragon K617 ve Gamepower Overlord arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz?

Gamepower Overlord.

Redragon K617-RGB gw fızz.

Mekanik klavye ile bir yere varamazsınız. Çok çabuk bozuluyor ve narinler. Membran daima ömürlüktür. Ne kadar basit o kadar sağlam. Razer Ornata v3 var onun TKL si onu öneririm.
Membran ve kaliteli bi mekanik klavyem var. Bunu sadece ara sıra dışarıda kullanımlar için alacağım. Yarı yolda bırakmasın yeter tam zamanlı kullanacak olsam bunlara bakmazdım zaten hocam.

Membran ve kaliteli bi mekanik klavyem var. Bunu sadece ara sıra dışarıda kullanımlar için alacağım. Yarı yolda bırakmasın yeter tam zamanlı kullanacak olsam bunlara bakmazdım zaten hocam.
AK871 iyi olabilir o halde. Oyun için pek uygun olmasa da güzel klavye.

Gamepower dan uzak durun çok sorunlu
Bu tarz bakabilirsiniz ajazzında güzel klavyelerin var amazondan bakabilirsiniz.
Hocam daha yeni biliyorsunuz 150€’dan 30€’a indirildi bu yurtdışından alışveriş mevzusu kısaca engellendi diyebiliriz. Ben aslında Dierya DK61se modelini de beğenmiştim fakat gümrük vb. olaylarda ne olur, amazonda da ekstra masraf çıkıyor mu, özellikle bu son güncellemeden sonra problem yaşar mıyım bilmiyorum o konuda bilginiz var mı?

Hocam daha yeni biliyorsunuz 150€’dan 30€’a indirildi bu yurtdışından alışveriş mevzusu kısaca engellendi diyebiliriz. Ben aslında Dierya DK61se modelini de beğenmiştim fakat gümrük vb. olaylarda ne olur, amazonda da ekstra masraf çıkıyor mu, özellikle bu son güncellemeden sonra problem yaşar mıyım bilmiyorum o konuda bilginiz var mı?
Attığım ürün bazında konuşuyorum, vergisi altında yazıyor zaten onun dışında birşey ödemiyorsunuz, 30 euro sınırınıda geçmiyor yani bir problem yok.

Hocam daha yeni biliyorsunuz 150€'dan 30€'a indirildi bu yurt dışından alışveriş mevzusu kısaca engellendi diyebiliriz. Ben aslında Dierya DK61SE modelini de beğenmiştim fakat gümrük vb. olaylarda ne olur, Amazon'da da ekstra masraf çıkıyor mu, özellikle bu son güncellemeden sonra problem yaşar mıyım bilmiyorum o konuda bilginiz var mı?

E-Yooso Z11 bunu alabilirsiniz fakat stokları hızlı tükeniyor bende kullanıyorum 4-5 aydır güzel bir klavye kötü bir yanını görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı