TKL klavye ve mouse önerisi

cozuaks

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Klavye ve faremi değiştireceğim, öneride bulunabilirseniz sevinirim.

TKL bir klavye olarak Logitech Pro X TKL Rapid (magnetic-analog / manyetik analog switch) almayı düşünüyorum. Bu fiyat bandında, medya tuşları ve ses kapama/açma tekerleği bulunan; ayrıca Bluetooth bağlantısı sunan daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir klavye var mı?

Aynı şekilde mouse için Logitech Pro X Superlight 2 DeX düşünüyorum; fakat üzerinde daha fazla atanabilir (programlanabilir) tuş olmasını tercih ediyorum. Hafif, çok sayıda atanabilir tuşa sahip ve Bluetooth bağlantısı sunan alternatif bir mouse önerir misiniz?

Teşekkürler.

Klavye bilmem ama ben Teknosada indirimden razer deathadder v3 pro mouse aldım. Çok memnunum o gösterdiğin mousedan daha iyi ve indirim devam ediyorsa daha ucuza alabiliyorsun.

Merhaba arkadaşlar,

Klavye ve faremi değiştireceğim, öneride bulunabilirseniz sevinirim.

TKL bir klavye olarak Logitech Pro X TKL Rapid (magnetic-analog / manyetik analog switch) almayı düşünüyorum. Bu fiyat bandında, medya tuşları ve ses kapama/açma tekerleği bulunan; ayrıca Bluetooth bağlantısı sunan daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir klavye var mı?

Aynı şekilde mouse için Logitech Pro X Superlight 2 DeX düşünüyorum; fakat üzerinde daha fazla atanabilir (programlanabilir) tuş olmasını tercih ediyorum. Hafif, çok sayıda atanabilir tuşa sahip ve Bluetooth bağlantısı sunan alternatif bir mouse önerir misiniz?

Teşekkürler.

Klavye be mouse için ayrı ayrı bütçeler nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı