the rayz Femtopat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #1 1000TL ile 1800TL arasında red switch TKL klavye ariyorum Gamepower'in eva 5 klavyesini begenmiştim ama cogu kişi Gamepower alınmaz diyor klavye önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2024
1000TL ile 1800TL arasında red switch TKL klavye ariyorum Gamepower'in eva 5 klavyesini begenmiştim ama cogu kişi Gamepower alınmaz diyor klavye önerir misiniz?
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 10 Kasım 2024 #2 indirimcanavari dedi: Temu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın DüÅük Fiyata Ãok Sevilen Ãrünler, İhtiyacınız Olan Her Åeyi Bulun. app.temu.com Genişletmek için tıkla... Aula F75 TKL klavye değildir, ama bence 1000 tlye çok iyi fiyat, bence tkl cart curt uğraşmayın arkadaşın attığını yapıştırın @the rayz
indirimcanavari dedi: Temu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın DüÅük Fiyata Ãok Sevilen Ãrünler, İhtiyacınız Olan Her Åeyi Bulun. app.temu.com Genişletmek için tıkla... Aula F75 TKL klavye değildir, ama bence 1000 tlye çok iyi fiyat, bence tkl cart curt uğraşmayın arkadaşın attığını yapıştırın @the rayz
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 10 Kasım 2024 #3 Sypuina0 dedi: Aula F75 TKL klavye değildir. Genişletmek için tıkla... Nedir? TKL'nin içerdiği neredeyse tüm tuşları içeriyor.
Sypuina0 dedi: Aula F75 TKL klavye değildir. Genişletmek için tıkla... Nedir? TKL'nin içerdiği neredeyse tüm tuşları içeriyor.
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 10 Kasım 2024 #4 indirimcanavari dedi: Nedir? TKL'nin içerdiği neredeyse tüm tuşları içeriyor. Genişletmek için tıkla... TKL klavye dediğimiz şey, %100 klavyenin numlock kısmı olmayan halidir.
indirimcanavari dedi: Nedir? TKL'nin içerdiği neredeyse tüm tuşları içeriyor. Genişletmek için tıkla... TKL klavye dediğimiz şey, %100 klavyenin numlock kısmı olmayan halidir.
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 10 Kasım 2024 #5 Sypuina0 dedi: TKL klavye dediğimiz şey, %100 klavyenin numlock kısmı olmayan halidir. Genişletmek için tıkla... Tamam. 4 tuş hariç F75 TKL'deki tüm tuşları içeriyor. Arkadaşın o 4 tuşu kullanmadığına kalıbımı basarım.
Sypuina0 dedi: TKL klavye dediğimiz şey, %100 klavyenin numlock kısmı olmayan halidir. Genişletmek için tıkla... Tamam. 4 tuş hariç F75 TKL'deki tüm tuşları içeriyor. Arkadaşın o 4 tuşu kullanmadığına kalıbımı basarım.
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 10 Kasım 2024 #6 indirimcanavari dedi: Tamam. 4 tuş hariç F75 TKL'deki tüm tuşları içeriyor. Arkadaşın o 4 tuşu kullanmadığına kalıbımı basarım. Genişletmek için tıkla... Dostum, arkadaş o 4 tuşun varlığını bile hatırlamasın istersen, aula f75 tkl bir klavye değil Allah Allah ne uzattın ya. @indirimcanavari Kral sen niye şimdi "" emojisi atıp beni mahçup duruma düşürdün .
indirimcanavari dedi: Tamam. 4 tuş hariç F75 TKL'deki tüm tuşları içeriyor. Arkadaşın o 4 tuşu kullanmadığına kalıbımı basarım. Genişletmek için tıkla... Dostum, arkadaş o 4 tuşun varlığını bile hatırlamasın istersen, aula f75 tkl bir klavye değil Allah Allah ne uzattın ya. @indirimcanavari Kral sen niye şimdi "" emojisi atıp beni mahçup duruma düşürdün .
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 10 Kasım 2024 #7 Sypuina0 dedi: Dostum, arkadaş o 4 tuşun varlığını bile hatırlamasın istersen, aula f75 tkl bir klavye değil Allah Allah ne uzattın ya. @indirimcanavari Kral sen niye şimdi "" emojisi atıp beni mahçup duruma düşürdün . Genişletmek için tıkla... Şakasına hocam Canını sıkma.
Sypuina0 dedi: Dostum, arkadaş o 4 tuşun varlığını bile hatırlamasın istersen, aula f75 tkl bir klavye değil Allah Allah ne uzattın ya. @indirimcanavari Kral sen niye şimdi "" emojisi atıp beni mahçup duruma düşürdün . Genişletmek için tıkla... Şakasına hocam Canını sıkma.
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.190 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #8 Sypuina0 dedi: Dostum, arkadaş o 4 tuşun varlığını bile hatırlamasın istersen, aula f75 tkl bir klavye değil Allah Allah ne uzattın ya. @indirimcanavari Kral sen niye şimdi "" emojisi atıp beni mahçup duruma düşürdün . Genişletmek için tıkla... O zaman bunu alsın Aula F75'in %10'u bile olamaz ama Gamepower klavyelerden iyidir. Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com
Sypuina0 dedi: Dostum, arkadaş o 4 tuşun varlığını bile hatırlamasın istersen, aula f75 tkl bir klavye değil Allah Allah ne uzattın ya. @indirimcanavari Kral sen niye şimdi "" emojisi atıp beni mahçup duruma düşürdün . Genişletmek için tıkla... O zaman bunu alsın Aula F75'in %10'u bile olamaz ama Gamepower klavyelerden iyidir. Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 10 Kasım 2024 #9 Hyperciaa dedi: O zaman bunu alsın Aula F75'in %10'u bile olamaz ama Gamepower klavyelerden iyidir. Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com Genişletmek için tıkla... Bence hiç değmez hocam. Gerçekten değmez.
Hyperciaa dedi: O zaman bunu alsın Aula F75'in %10'u bile olamaz ama Gamepower klavyelerden iyidir. Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com Genişletmek için tıkla... Bence hiç değmez hocam. Gerçekten değmez.
the rayz Femtopat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #10 Hyperciaa dedi: O zaman bunu alsın Aula F75'in %10'u bile olamaz ama Gamepower klavyelerden iyidir. Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com Genişletmek için tıkla... hocam temudan sıparıs etcem f75 i saolun fikir için
Hyperciaa dedi: O zaman bunu alsın Aula F75'in %10'u bile olamaz ama Gamepower klavyelerden iyidir. Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com Genişletmek için tıkla... hocam temudan sıparıs etcem f75 i saolun fikir için