TL ile Minecraft satın almak

BoraTurk

Hectopat
Arkadaşlar online oynayabilmek için Minecraft satın almak istiyorum ama € ve ya $ ile ödeyemem. TL ile alabileceğim bir site varmı (Gift kod olarak istiyorum).

minecraftsatinal.com çok uğraştırıyormuş. Minecraftity de istediğim paket stokta yok büyük ihtimal arkadşın Paypal hesabı ile alacağım ilgilenenlere teşekkürler.

Arkadaşlar online oynayabilmek için Minecraft satın almak istiyorum ama € ve ya $ ile ödeyemem. TL ile alabileceğim bir site varmı (Gift kod olarak istiyorum).

Minecraftity - Buy Minecraft Premium
Lütfen ceza vermeyiniz arkadaşa yardım etmek istedim sadece.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaynak

Buda başka bir site
Minecraft Premium Satış Sitesi - Minecraftsatinal.com

minecraftsatinal.com çok uğraştırıyormuş. Minecraftity de istediğim paket stokta yok büyük ihtimal arkadşın Paypal hesabı ile alacağım ilgilenenlere teşekkürler.

Her zaman kendi sitesinden almak güvenlidir. Ucuz etin yahnisi yenmez diye boşuna dememişler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı