En minimal 5 dolar yükleyebiliyorsunuz, o da güncel kur karşılığında kaç TL'ye geliyorsa artık.İyi sosyaller. Steam dolar kuruna geçti biliyorsunuz. Mesela alacağım oyun 5 dolar 145 TL'ye eşit. Ben Steam'e 145 TL atabiliyor muyum? Atabiliyorsam dolara dönüşüp alabiliyor muyum?
Aynı zamanda banka hesabı ile alıyorsanız Dolardan çevirdiğinden dolayı banka komisyon alıyor. Papara gibi ön ödemeli kartlarda öyle mi bilmiyorum.Alacağınız oyunun tutarı TL olarak sizden alınır.
Aynı zamanda banka hesabı ile alıyorsanız Dolardan çevirdiğinden dolayı banka komisyon alıyor. Papara gibi ön ödemeli kartlarda öyle mi bilmiyorum.
Direkt oyunu sepete ekle ve al. Cüzdanına atmana gerek yok.İyi sosyaller. Steam dolar kuruna geçti biliyorsunuz. Mesela alacağım oyun 5 dolar 145 TL'ye eşit. Ben Steam'e 145 TL atabiliyor muyum? Atabiliyorsam dolara dönüşüp alabiliyor muyum?
En minimal 5 dolar yükleyebiliyorsunuz, o da güncel kur karşılığında kaç TL'ye geliyorsa artık.
Veya oyunu direkt kart ile satın alırken, güncel kur neyse ondan işlem yapıyor. Banka komisyonu da artı tabii.
Cüzdana eklemektense direkt olarak oyunu alsanız?Yok 5 dolar örnek zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.