TL Legacy trojan mı?

T*auncher trojen beyler. Benim bilgisayarıma babam güvenlikden ötürü bir antivirüs kurdu.(Babam yazılım mühendisi)Her neyse,ben trojen dediğim o uygulamayı PC'ye yükledim,yüklemeden 8 dakika sonra sisteme uyarı düştü.''Sistemde trojen içerikli uygulama bulundu'' diye. Sonra beni trojen içerenn dosyalara attı ve bu dosyalar T*auncher uygulamasına ait. Bir daha düşünmenizi tavsiye ederim.
Dur tahmin edeyim: 360 total security kurdu değil mi?

AVG ise yine iyi.
 
YUryf9W2JiVVm16crTuxHECwv4RJvV-2nsr5iNgFdd0.png

El ile tutulabilecek tek kanıt bu gibi duruyor, bu kodlar TL4uncher'ın kaynak kodlarından bir görüntüdür, görüntünün kaynağı Reddit'te ki bir kullanıcıya dayanıyor ne kadar güvenilir olur bilmiyorum fakat yine de şu anlık TL4uncher'dan uzak durmanızı öneririm tlegacy ve benzeri güvenilir alternatiflere yönelebilirsiniz, iyi geceler :)
 
Kardeşim bak yazılımlar bir bilgisi yok bilmemek değil öğrenmemek ayıp bak diğer bazı t.launcher gibi oyunlar neden ücretsiz bir şekilde javayi normal bir şekilde indiriyor
Ne anlatıyon kanka? T Launcher kurulurken Java yoksa sana Java indirmeni söylüyor ve kendi sitesine yönlendiriyor. Otomatik indirdiği falan da yok. İstersen kendin siteyi kapatıp Java'nın kendi sitesinden de indirebilirsin. Zaten adamlar siz boşuna ağlamayın diye yönlendirdikleri siteyi değiştirdiler.
 
Virusludur ya da degildir benim kesin bir bilgim yok bunun hakkinda. Ha virus konusunda senin fikrin nedir diye sorarsaniz yani sadece denemek amacli TL legacy deneyebilirim. Fakat dedigi kanala baktigimda icerik tamamen calinmis yani bosa duygu somurusu yapmasina gerek yok. Icerigi cevirmis ve koymus ve su anda forumlarda ne kadar inkar ederse etsin cok guzel prim kasiyor. Butun cumleleri ayni zaten daha fazla prim vermenize gerek yok eger ki cidden bu olaya inaniyorsaniz orijinal icerigi paylasabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haklısın adamın gerçek yüzünü öğrendim sonuna kadar haklısın
 
Virüs her zaman tehlikesi olabilir anlayan artık adam canlı yayın açıp kanıt gösterdi kanıt anlayın şunu o zaman oyununuz çok güveniyse neden Java'yı orijinal sitesinden değil de kendi özelleştirdikleri Java'yı kullanıyor?

Java gibi bir programı değiştirmeye kalksalar en az 1 ay dayanır. Java buna telif atmıyor mu? Ayrıca sitelerine girdiğinde görürsün Java sayfasını oradan indirdiğin Java zaten orijinal Java sitesinden indirilen Java ile aynı dosya. Kullanıcı kolaylığı için böyle yapmışlar
 
TL legacy trojan mı ve güvenilir mi?

Çünkü bazı insanlar trojan diyorlardı YouTube'da baktım yorumlarda trojan diyorlardı.

Bence en güveniliri orijinal doğal olarak ama tlegacynin kodu açık kaynaklı diye biliyorum bence tlegacy kullan Hem daha güncel tutuyolar çok uzun süre kullandım şaka sürümlerini falanda var öbür virüs olduğu iddia edilen Launcher da yok kendin kurman lazım diye biliyorum ama senin kararın ben tarafsızım Minecraft için Legacy Launcher indir orijinal sitesi bu tlegacnin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı