TL Legacy trojan mıdır?

fred081907

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar en yakın zamanda orijinal Minecraft alacağım. Ancak şimdilik arkadaşlarla takılma amaçlı X Launcher'den sonra bir şüphelendim. TL legacy trojan mı? Yoksa false-positive mi?

Trapmine ne ki? Antivirüsten bile saymam ben bunu. False-positive olsun olmasın bu antivirüse güvenilmez.

Hocam neden illaha T-auncher veya T- Legacy kullanıyorsunuz tek bunlar yok ki. Konuya gelecek olursam T- Legacy açık kaynak kodludur ve bunun gibi bir sürü launcher daha var açık kaynak kodlu olan. Prism Launcher örneğin bir konuda Moderatör önermişti Technopat'ta. Açık kaynak kodluysa zaten bir launcher veya her hangi bir dosya virüs olmaz. Olursa da garip olur şuana kadar hiç görmedim.

Hocam neden illaki t-auncher veya t- legacy kullanıyorsunuz tek bunlar yok ki. Konuya gelecek olursam t- legacy açık kaynak kodludur ve bunun gibi bir sürü Launcher daha var açık kaynak kodlu olan. Prism Launcher örneğin bir konuda moderatör önermişti Technopat'ta. Açık kaynak kodluysa zaten bir Launcher veya herhangi bir dosya virüs olmaz. Olursa da garip olur şu ana kadar hiç görmedim.

Prism'i VirusTotal'de tarattım malicious falan diyor tırstım ben ondan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı