TL Legacy virüslü mü?

Ben bir videoda birisi TL Legacy'nin setup dosyasını VirusTotal'da aratıryor, virüs var gösteriyor ama tam emin değilim. Bu yüzden sizin fikirlerinizi almak istedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da videyu çeken kişinin videosunun linki.

TL Legacy virüs değil.
TL Launcher virüs değil.

T-L Legacy açık kaynak kodlu o yüzden virüs olması zor. Neden T-Launcher veya T-Legacy kullanıyorsunuz ki daha iyileri de var.
Prisma Launcher örneğin hem açık kaynak kodlu hem de çok başarılı bir Launcher.
Yani illaha T-Legacy veya T-Launcher kullanmak zorunda değilsiniz.

T-L Legacy açık kaynak kodlu o yüzden virüs olması zor. Neden T-Launcher veya T-Legacy kullanıyorsunuz ki daha iyileri de var.
Yani illaha T-Legacy veya T-Launcher kullanmak zorunda değilsiniz.
Prisma Launcher Paralı Ama TL legacy bedava.

Herkesin Bildiği gibi,t*auncher Spyware olduğu kanıtlandı,ama kullanmak tehlikelimidir?

Son düzenleme:
Ben bir videoda birisi TL Legacy'nin setup dosyasını VirusTotal'da aratıryor, virüs var gösteriyor ama tam emin değilim. Bu yüzden sizin fikirlerinizi almak istedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da videyu çeken kişinin videosunun linki.

Değil

TL Launcher virüs değil.
Bu konuda Türkiye'de ve Türkçe kaynaklarda çok büyük bir bilgi eksikliği olduğunu düşünüyorum. Ha, casus yazılımı zararlı yazılımdan saymıyorsanız bir şey diyemem. Fakat web üzerinden bu konu hakkında İngilizce bir araştırma yaptığınızda ve karşınıza çıkan subredditlerde açılan başlıklara, yazılanlara ve yorumdaki insanların söylediklerine baktığınızda olayın ezberiniz dışında olduğunu fark edersiniz.

Yani illaki T-Legacy veya T-Launcher kullanmak zorunda değilsiniz.

Vallahi virüslü. Garip bir şekilde bilgisayarıma Spotify indirildi Launcher'ı kurduktan sonra.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı