TL Legacy virüslü müdür?

İndirme linkleri sadece positive çıkıyor fark ettiysen. Eğer programın virüslü olup olmadığını öğrenmek istiyorsan Windows Defender ile taratabilir ya da Anti-Virüs programı ile denetleyebilirsin. Bu arada artık bu konuları bırakın Bedava verilen bir şey virüssüz olacak diye bir şey yok. Eğer bu kadar korkunç bir durumsa Gidip Minecraft'ın kendi sitesinden satın alın.

Susun artık ya ya kardeşim konuyu ben okurken sinir oldum TL legacy ne virüslü ne de tlaunher de virüs değil arkadaşlar dediği gibi içlerinde false positive var ya bu konu neden hala açık anlamıyorum virüs değildir amam ben olsam TL legacy kullanırım ki kullanıyorum nedense FPS değerlerim onda daha yüksek.

TL Legacy virüs değilhttps://www.virustotal.com/gui/url/bf0b44bcd70f393dbd02a852f5201bf346d129c1ff7a2c8b1b1de8923122b7ae?nocache=1

Selam, TLaunc*er'a virüs dedikten sonra TL Legacy'e, virüssüz dediler ama ne hikmetse bunda da virüs çıktı. Buna bir bakar mısınız? VirusTotal
VirusTotal (2. link açılmazsa altta fotoğrafı var)

Eki Görüntüle 1648298
tl la*ncher den sonra javayı sildiniz mi hocam? ege java yı silmediyseniz virüslerjavada duruyo demeketir. legacy de java kullanıyor. bu yüzden bilgisayrınız virüs olarak algılayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı