O kadar tereddüt edeceksen git orijinalini indir.Ben TL Legacy'nin sitesine girdiğimde trojan durduruldu uyarısı veriyor ben de biraz tereddüt ediyorum sizce indireyim mi?
O kadar tereddüt edeceksen git orijinalini indir.Ben TL Legacy'nin sitesine girdiğimde trojan durduruldu uyarısı veriyor ben de biraz tereddüt ediyorum sizce indireyim mi?
O kadar tereddüt edeceksen git orijinalini indir.
Hocam çok fazla takmayın şöyle şeyi. Hangi korsan yazılım keyfine iş yapıyor ? Hepsi bilginizi alıyor, kimi az kimi çok. Ya orijinal alacaksınız ya da bunları göze alarak oynayacaksınız.Zaten belirttiğim gibi orijinal alana kadar geçici olarak oynamak istiyorum.
Bende TL leagcy i açınca görev yöneticisinde julu platform X64 diye bir şey çıkıyor bir de CMD var virüs müdür bilginiz yoksa ya da varsa cevap verin
False Positive Hocam. Virüs değil.
Tamam cevabı söylüyorum artık: virüssüzSelam, TLlauncher'a virüs dedikten sonra TL Legacy'e, virüssüz dediler ama ne hikmetse bunda da virüs çıktı. Buna bir bakar mısınız? VirusTotal
VirusTotal (2. link açılmazsa altta fotoğrafı var)
Eki Görüntüle 1648298
tl la*ncher den sonra javayı sildiniz mi hocam? ege java yı silmediyseniz virüslerjavada duruyo demeketir. legacy de java kullanıyor. bu yüzden bilgisayrınız virüs olarak algılayabilir.Selam, TLaunc*er'a virüs dedikten sonra TL Legacy'e, virüssüz dediler ama ne hikmetse bunda da virüs çıktı. Buna bir bakar mısınız? VirusTotal
VirusTotal (2. link açılmazsa altta fotoğrafı var)
Eki Görüntüle 1648298
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.