TL Legacy virüslü müdür?

Zaten belirttiğim gibi orijinal alana kadar geçici olarak oynamak istiyorum.
Hocam çok fazla takmayın şöyle şeyi. Hangi korsan yazılım keyfine iş yapıyor ? Hepsi bilginizi alıyor, kimi az kimi çok. Ya orijinal alacaksınız ya da bunları göze alarak oynayacaksınız.

Virüs değil.

İndirme linkleri sadece positive çıkıyor fark ettiysen. Eğer programın virüslü olup olmadığını öğrenmek istiyorsan Windows Defender ile taratabilir ya da Anti-Virüs programı ile denetleyebilirsin. Bu arada artık bu konuları bırakın Bedava verilen bir şey virüssüz olacak diye bir şey yok. Eğer bu kadar korkunç bir durumsa Gidip Minecraft'ın kendi sitesinden satın alın.

Susun artık ya ya kardeşim konuyu ben okurken sinir oldum TL legacy ne virüslü ne de tlaunher de virüs değil arkadaşlar dediği gibi içlerinde false positive var ya bu konu neden hala açık anlamıyorum virüs değildir amam ben olsam TL legacy kullanırım ki kullanıyorum nedense FPS değerlerim onda daha yüksek.

TL Legacy virüs değilhttps://www.virustotal.com/gui/url/bf0b44bcd70f393dbd02a852f5201bf346d129c1ff7a2c8b1b1de8923122b7ae?nocache=1

tl la*ncher den sonra javayı sildiniz mi hocam? ege java yı silmediyseniz virüslerjavada duruyo demeketir. legacy de java kullanıyor. bu yüzden bilgisayrınız virüs olarak algılayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…