Çözüldü TLauncher cidden virüs mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Değil ama kafam rahat etsin diyorsan sil ama sonra yine yuklemek zorunda kalirsin oynamak icin.

Yeter artık açmayın şu konuları benim konu da cooldownda bekleyin biraz.

Orijinal launcher kullanarak bu gereksiz endişe veya korkudan kurtulabilirsiniz.

Bende başta böyle düşünüyordum ama kapalıyken bu kadar sistem kaynağı kullanması beni biraz korkuttu bide opera kurmamı isteyince iyice korktum.

Değil yuukrp eğer yiyorsa beni sunucunda paylaş ve sana bir sorum olacak.
Kanıtları söylememize rağmen neden ban yedik?

Bende başta böyle düşünüyordum ama kapalıyken bu kadar sistem kaynağı kullanması beni biraz korkuttu bir de Opera kurmamı isteyince iyice korktum.

Kapalıyken sistem kaynağı nasıl kullanıyor? Opera sponsorluğu olduğu için öyle diyor neden bedavadan reklamı yapsın?

artık javayıda orijinal siteden indireceklermiş
Peki ya neden öncesinde kendi serverlarından indiriyordu. Optimize veya mod desen şu an bende bir fps farkı yok. Optimize olsa kaldırılınca fps düşmeliydi dimi?

Peki ya neden öncesinde kendi serverlarından indiriyordu. Optimize veya mod desen şu an bende bir fps farkı yok. Optimize olsa kaldırılınca fps düşmeliydi dimi?
Hayır. Javayı nasıl optimize edebilir? Java minecraft a optimize edilebilseydi microsoft çoktan yapardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…