Çözüldü TLauncher cidden virüs mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Uzun yol değil kolay yol kendi local sunucusuna yüklenilmiş belirli bir sürüm var ve onu indiriyor. Amaç dependencyi azaltmaktır diye düşünüyorum Java sunucularına istek atmaktansa bizim sunuculara atsın bunu yapması virüs olduğu anlamına gelmez.

Ben onu demeye çalıştım zaten hocam.

Bu kadar basit bir konu için bu kadar açıklama yeterli gibi duruyor@ZetaDivision değil mi?
O duruyorda. Senin bir etiketi bile düzgün yapamaman biraz komik duruyor.
Ben onu demeye çalıştım zaten hocam.
Sonunda mantıklı açıklamalar geliyor.
Uzun yol değil kolay yol kendi local sunucusuna yüklenilmiş belirli bir sürüm var ve onu indiriyor. Amaç dependencyi azaltmaktır diye düşünüyorum Java sunucularına istek atmaktansa bizim sunuculara atsın bunu yapması virüs olduğu anlamına gelmez
Aynı zamanda diyor ki bunlar Javayı değiştirebilirmişmiş Java orda bu adamların indirdiği Java'da orda karşılaştır değişiklik var ise teorik açıklama yap asparagas konuşma
Bunlar kötü şeyler değil olması gereken şeyler Steam'da işletim sisteminizi CPUnuzu Ramınızı alıyor amaç istatistik ve kullanıcı optimizasyonu.

Eki Görüntüle 1644590Eki Görüntüle 1644591

Anlattığı şeylerin hiç bir aslı astarı yok asparagas "YOW ZAMANINDA BORO VORMOŞ EEE" kanıt nerde? Sakat mısınız oğlum siz?
Yow bu CPU GULLANÜÜR BENİM CPUÜMÜ ADAMA GÖNDRÜÜÜRR eee? Ne bekliyorsun?

Arkadaşlar bu olayları böyle Youtuberların "İFŞALÜÜRÜÜM" tarzı videoları ile öğrenemezsiniz. Ciddi anlamada birisi çıkar malware analysisini yapar sonra bakarız ama böyle çoluk çocuk kandıran 12 13 yaşında kitlesi olan insanlar yapmasın videoda gram teorik bilgi yok

Virüslü falan değil eğer virüslü olsaydı ve birkaç kişinin bilgisi çalınsaydı büyük ihtimal büyük bir olay olurdu ama kimsenin bir bilgisi veya hesabı çalınmadı ama eğer diyorsan yok ben güvenmiyorum keyfin bilir başka Launcher kullan he onlarada güvenmiyorsan ama illa MC oynayacağım diyorsan git MC'nin kendi sitesinden Premium alıp oyna.

Hayır virüslü değil. Eğer içim rahat etsin diyorsanız orijinal Minecraft'ı satın alabilir ya da Sklauncher'a göz atabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı