Çözüldü TLauncher cidden virüs mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Peki ya neden öncesinde kendi serverlarından indiriyordu. Optimize veya mod desen şu an bende bir FPS farkı yok. Optimize olsa kaldırılınca FPS düşmeliydi değil mi?

Neden indirdiğini biz bilemeyiz. Ama aynı dosya olup olmadığını bilebiliriz ve orijinal Java'yı indiriyor kontrol ettim ben.

Peki ya neden öncesinde kendi serverlarından indiriyordu. Optimize veya mod desen şu an bende bir FPS farkı yok. Optimize olsa kaldırılınca FPS düşmeliydi değil mi?

Hocam Java'yı kendi serverlarından kısa yoldan mı yoksa Java'nın sitesinden uzun yoldan mı indirirler sizce?

Bunlar kötü şeyler değil olması gereken şeyler Steam'da işletim sisteminizi CPUnuzu Ramınızı alıyor amaç istatistik ve kullanıcı optimizasyonu.

Anlattığı şeylerin hiç bir aslı astarı yok asparagas "YOW ZAMANINDA BORO VORMOŞ EEE" kanıt nerde? Sakat mısınız oğlum siz?
Yow bu CPU GULLANÜÜR BENİM CPUÜMÜ ADAMA GÖNDRÜÜÜRR eee? Ne bekliyorsun?

Arkadaşlar bu olayları böyle Youtuberların "İFŞALÜÜRÜÜM" tarzı videoları ile öğrenemezsiniz. Ciddi anlamada birisi çıkar malware analysisini yapar sonra bakarız ama böyle çoluk çocuk kandıran 12 13 yaşında kitlesi olan insanlar yapmasın videoda gram teorik bilgi yok

100 tane konu açılmıştır şimdiye kadar. Adamın teki çok izlenen video yapınca neden tüm Türkiye sosyal medyası onla meşgul oluyor? CharmQuell TTO videosu yapınca o da çok izlendi ve yine tüm sosyal medya TTO ile meşgul oldu, şimdi ise bu.

Virüs mü diye sormuşsan güvenmiyorsundur başka launhcer kullanman daha iyi olur.

Peki ya neden sonlandıramıyorum işlemi ? Cidden merakımdan soruyorum:

Hocam Java'yı kendi serverlarından kısa yoldan mı yoksa Java'nın sitesinden uzun yoldan mı indirirler sizce?
Uzun yol değil kolay yol kendi local sunucusuna yüklenilmiş belirli bir sürüm var ve onu indiriyor. Amaç dependencyi azaltmaktır diye düşünüyorum Java sunucularına istek atmaktansa bizim sunuculara atsın bunu yapması virüs olduğu anlamına gelmez
Aynı zamanda diyor ki bunlar Javayı değiştirebilirmişmiş Java orda bu adamların indirdiği Java'da orda karşılaştır değişiklik var ise teorik açıklama yap asparagas konuşma

Bu kadar basit bir konu için bu kadar açıklama yeterli gibi duruyor@ZetaDivision değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…