Şimdi ben hatam ile ilgili yardım istesem korsana destek vermiyoruz diyerek konumu kapatırlar mı öğrenmek amacıyla açtım konuyu.
Notch'dan bahsediyorsanız evet olabilir. Ancak artık Minecraft'ın sahibi Microsoft. Microsoft'un korsan içeriğe izin vereceğini sanmıyorum.Crack Minecraft diye bir olay yok. Minecraft'ta orijinal bir oyun değil + yapımcısı bu tarz içerikleri sınırlamıyor.
Forumda bazı konular kapatılıyor bu konuda bazıları kapatılmıyor, karışıklık var. Sorunu buraya yazar mısınız?Şimdi ben hatam ile ilgili yardım istesem korsana destek vermiyoruz diyerek konumu kapatırlar mı öğrenmek amacıyla açtım konuyu.
TLauncher konularının kilitlendiğini görmedim ben.Şimdi ben hatam ile ilgili yardım istesem korsana destek vermiyoruz diyerek konumu kapatırlar mı öğrenmek amacıyla açtım konuyu.
Para ile satılan bir oyunu para vermeden (hediye hariç) oynuyorsanız bu korsan sınıfına girer, oyun yapımcısı istediği gibi açıklama yapsın.Crack Minecraft diye bir olay yok. Minecraft'ta orijinal bir oyun değil + yapımcısı bu tarz içerikleri sınırlamıyor.
Düzenlemeden önce kitlenmeyen konuyu kopyalamışım...TLauncher konularının kilitlendiğini görmedim ben.
Kilitlenmemiş işte?Edit: Kitlenmemiş.
Notch'dan bahsediyorsanız evet olabilir. Ancak artık Minecraft'ın sahibi Microsoft. Microsoft'un korsan içeriğe izin vereceğini sanmıyorum.
Tekrar düzenledim, affedersiniz.Kilitlenmemiş işte?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.