TLauncher gerçekten mining yapıyor mu?

@zLondon Kullanmasan veya kullanmayı düşünmüyorsan zaten en başında böyle bir soruyu sormazdın. bu launcher'ın orijinal minecraft launcher'ından hallice kötü olduğunu kör dedem bile anlar. Sitesinden bile belli oluyor.

Kesinlikle böyle bir launcher'ı önermiyorum. SKLauncher, PollyMC (2 L ile olanı) veya Prism Launcher offline crackli versiyonunu öneririm. En azından çok daha iyi launcherlardır.

@zLondon kullanmasan veya kullanmayı düşünmüyorsan zaten en başında böyle bir soruyu sormazdın. Bu Launcher'ın orijinal Minecraft Launcher'ından hallice kötü olduğunu kör dedem bile anlar. Sitesinden bile belli oluyor.

Kesinlikle böyle bir Launcher'ı önermiyorum. Sklauncher, pollymc (2 l ile olanı) veya Prism Launcher offline crackli versiyonunu öneririm. En azından çok daha iyi launcherlardır.

Önceden kullanmıştım o yüzden sordum ha bu arada bilgi için teşekkür ederim.

Sanmıyorum. Bu virüs iddiası çok eskiydi bir iki sene önce bir tane çocuk Youtuber bununla ilgili içerik yapınca geri patlamıştı. Hatta bu forumda da bir sürü tartışma çıkmasına neden olmuştu. İsmini unuttum çocuğun. Genel olarak bilmiyoruz. Ama kendim 3-4 senedir kullanıyorum. 2 bilgisayar değiştirdim hiçbirinde de bir şey olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı