Çözüldü TLauncher Güvenli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Tegwen

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Öğrencisi
Merhaba

Dün yanlışlıkla Minecraft Windows 10 sürümünü aldım. Ve bugün açtığım konuda bu süreme mod kurulamadığını öğrendim ve öfkeden deliye döndüm. Aşırı saçma bir olay cidden. Neyse bugün Minecraft.net üzerinden oyunun Java versiyonunu satın aldım. Ve Technic Launcher indirdim fakat bazı modların güncel olmadığını öğrendim. Hexxit'in güncel halini oynamak istiyorum. Bu yüzden internet üzerinde bir araştırma yaptım ve bu Launcher'ı buldum. Gayet kullanışlı gözüküyor fakat indirmeye korkuyorum. Bu gibi veya farklı bir Launcher öneriniz var mı acaba?

NOT: Arkadaşlar üstte diğer oluşturduğum konunun linkini attım. Eğer oyunu mod kurarak oynamak istiyorsanız kesinlikle Windows 10 sürümünü almayın Java sürümünü alın. Benim acele etmem sonucu oyun bana tam 285 TL'ye patladı pişman olmayın.

Çözüm
TLauncher güvenli, içinde virüs falan yok, fakat korsan. (Korsana destek yok demiyorum, çünkü ben de TLauncher kullanıyorum.)
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…