TLauncher olayı nedir?

@William Crusader Yapamaz. Yapsaydı ısıdan belli olurdu. Daha bugün full ayarlarda kontrol ettim ekran kartı 69 derece oyunda. Sence mining yapılan ekran kartı 69 derece mi olur mantıklı düşünsene?

@William Crusader Yapamaz. Yapsaydı ısıdan belli olurdu. Daha bugün full ayarlarda kontrol ettim ekran kartı 69 derece oyunda. Sence mining yapılan ekran kartı 69 derece mi olur mantıklı düşünsene?
bende laptop var hep çok ısınıyo oldu bitti yani launcheri yüklemeden öncde öyleydi

@QXSJEN İşte aynen onun launcher ile bir ilgisi yok. Laptoplar zaten normalde de çok ısınıyormuş @Critical mass hocamız sağ olsun ondan öğrendim.

Ne ? AHAHAHAHAHA. Tamam kardeşim olabilir T abimiz mining yapıyor bilgisayarımıza. Az derecede hem de

Boş yalanlar. Daha virüs olduğunun bir kanıtı yok.
Kullanmaya devam edebilirsiniz. Ayrıca Java'nız varsa tekrar yüklemiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Halâ daha Minecraftı crack oynamak için direnmeniz komik doğrusu. Microsoft Storeda bir ara 80 tl bile oldu (2022). Almak isteyen o zaman aldı. Burnunuzun dikine gitmeye devam edin. Ne para verecen di mi enayiliktir.

Hâlâ kanıtsız birinin yalanlarına inanmak için direnmeniz komik doğrusu.

Tabii sadece bir videoyu kanıt gösterip kesinlikle bu doğrudur demeye devam etmezseniz tartışırız.

Bende t*launcher var ve hesap bağlamıştım skin falan yapabilmek için ama paralı bir şey almadım. Yani şimdi oyunu silsem virüs falan gider mi yani ne yapabilirim?
Hocam kanalın sahibu zaten 14 yaşındayım diyor. Sizce olma ihtimali var mı? Aklınca prim ile izlenme kasmaya çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…