Hocam MBAM'da öyle bir seçenek yok sadece "scan" yazısı var herhangi bir ayar yok yani.Sanırım hızlı tarama yapmışsınız. Zaten çok gizli bir virüs olduğundan bahsediliyor bir de hızlı taramayla zor bulur virüsü.
Hocam MBAM'da öyle bir seçenek yok sadece "scan" yazısı var herhangi bir ayar yok yani.Sanırım hızlı tarama yapmışsınız. Zaten çok gizli bir virüs olduğundan bahsediliyor bir de hızlı taramayla zor bulur virüsü.
Bu sadece bir link. Ve bir şey indiriyor anladığım kadarıyla.Böyle bir kanıt var ama yeterli midir biliyorum normalde Java'nın kendi sitesi olması gerekirken.
Jre adlı dosya Launcher'in kendi sitesinden indiriliyor ve içinde casus yazılım var.
Hocam MBAM'da öyle bir seçenek yok sadece "scan" yazısı var herhangi bir ayar yok yani.
Dostlar 3-5 YouTuber'in çocuk kandırmak için çektiği videolara inanmayın. Böyle bir şey olsa emin olun çok daha ses yaratırdı yabancı medyada bu olay 1 aydır dönüyor. Launcher'ın şirketi böyle bir şey olmadığı için marka karalamadan yakında kaldırtır videoları.
Advanced deyip tam tarama yapın. Öyle bir seçenek var. Google'dan araştırın öyle taratın. Sizin yaptığınız hızlı tarama.
Ayrıca verilen kanıtlar sadece link. Herhangi bir kod olsa idi bir şeyler söylenebilirdi.Harbi ya ben hala oynuyorum hiçbirşey de olmuyor. Hackerların işi gücü yok bizimkilerin bilgisayarına virüs bulaştıracak. Arkadaşlar eğer ünlü birisi falan değilseniz bilgisayarınıza zor virüs bulaştırırlar.
Ayrıca verilen kanıtlar sadece link. Herhangi bir kod olsa idi bir şeyler söylenebilirdi.
İnanma değil, kodlar sızdırılırsa gerçek olabilir. Şu an gösterilenler bir virüs olduğunu göstermek için yeterli değil.Virüs falan yoktur kanka inanma öyle.
Hocam PC'deki t*launcheri Java'yı falan silsek hala PC de bir kalıntı kalır mı?
O seçeneğin tam tarama olduğunu bilmiyordum ama daha birkaç gün önce zaten hem Kaspersky ile hem de MBAM ile tam tarama yaptığım için rahat olduğumu söyleyebilirim.Advanced deyip tam tarama yapın. Öyle bir seçenek var. Google'dan araştırın öyle taratın. Sizin yaptığınız hızlı tarama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.