TLauncher virüslü mü?

Hocam virüs belki olmayabilir ama bağlı olduğu linkler güvensiz ayrıca korsan sıfırlamak gerekli değil (o videoyu bu sabah izledim tamamen doğru)

Antivirüs kullanmayan yazılımcı.. hmm

Niye birader kullanmayan yazılımcı olmuyor muymuş?
Yok, hani hatasız kul olmaz ya, ondan diyor.
Ve kapalı kodlu bir uygulamanın kodlamasına dahil olmadıysanız nereden biliyorsunuz olmadığını, onu anlayamıyorum.

Son zamanlarda cikan seyleri okudum, bana zararli yazilim gibi geldi. Biraz daha arastirasim var.
Zaten yapimcilari guvenilir insanlar degil, gecmiste yaptiklari seyler ortada.
Format atmaya da gerek yok. Launcher'i sildiyseniz bilgisayardaki tum java kurulumlarini kaldirip java'yi temiz kaynaklardan yeniden kurmaniz yeterli olur.

Yok, hani hatasız kul olmaz ya, ondan diyor.
Ve kapalı kodlu bir uygulamanın kodlamasına dahil olmadıysanız nereden biliyorsunuz olmadığını, onu anlayamıyorum.

Hocam 1 sene önce darkcommet uzerınden oluşturdugum RAT'ı kendı ana bılgılsayarımda açtım bekledım oyun testi vesaire yapayım dedim hani bir oyuna 30 saniyede girer ya 1 dakikadan uzun veya o civarda girdi zaten bu yavaşlıgı hisseden bilgisayarda bir şey oldugunu anlar anlamazsada ne diyeyim diyecek bir şey yok bazen psikolojik oluyor onlarada bir şey diyemem.

Hocam virüs belki olmayabilir ama bağlı olduğu linkler güvensiz ayrıca korsan sıfırlamak gerekli değil (o videoyu bu sabah izledim tamamen doğru)

Usta ben senin sorun için şunları söyleyeyim kullandığın Launcher Java'yı orijinal sitesinden indirmiyor.
Ayrıca biraz derinine inince Visual Studio 2022 ile fark ediliyor ayrıca o Launcher korsandır korsana destek yok!

(Diğer yorumuda sabitledim)

Virüs yok hocam bende izlediğim sadece verilirini satıyor bunu vatzap da yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…