Kullanmaya devam edebilirsin, büyük ihtimal 1-2 hafta Yuukrp ekmeğini yiyecek bu konunun, hepsi yalan. ama paran olduğunda almayı unutma (bende kullanıyorum)Yani T Launcher kullanmaya devam mı ediyim TL legacy mi kullanayım param yokta o yüzden.
Asıl sen kusura bakma. Son zamanlarda biraz sinirliyim. Hakkım helal olsun.Birbirimizi rahatsız ettik, Hakkını helal et. benim ki helal olsun.
"TL, ru.mc.org adlı bir sitenin korsan Minecraft Launcher'ıdır." cümleniz yüzünden.Arkadaşlar sadece başlıkları okuyarak mı bu ifadeleri verdiniz anlayamadım, okuduysanız adam gibi konuyu neden beğemediğinizi açıklayın.
"TL, ru.mc.org adlı bir sitenin korsan Minecraft Launcher'ıdır." cümleniz yüzünden.
Para ödemediğin, orijinal siteden indirmediğin her oyun korsan oyun olarak geçer. Yani bu oyunlar Torrent'ten inse de inmese de bir farkı yok.Bu Launcher'lar minecraft oyununun torrent versiyonu gibi birşey mi? Minecraft oynamadığım için bilmiyorum merak ettim. Microsoft Store'de gördüm.
Bunu zaten diğer launcherlarda kullanıyor, Mesela orjinal launcherda kullanmakta, F3 örneği gibi zararsız bilgiler veya veriler topluyor.Bu launcher virüs mü değil mi bilmem ama benim işimi gören ve bence daha iyi olan launcherlar var.
Bu arada ben kendim baktım topladığı veriler ve çalıştırdığı scriptler var ama sadece cihaz verilerini topluyor. Ben yine de kullanmamayı tercih ederim çünkü sistemi birazcık ele geçiriyor diyebilirim.
Evet korsan bir launcer, ama en ünlüsü. Bu yüzden insanları korkutmak için virüs diye iftira atıldı.Bu Launcher'lar minecraft oyununun torrent versiyonu gibi birşey mi? Minecraft oynamadığım için bilmiyorum merak ettim. Microsoft Store'de gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.