TLauncher virüsü nasıl silinir?

581710

Centipat
Makaleler
2
Arkadaşlar iyi akşamlar, TLauncher'ın virüslü olduğunu öğrendim, önceden laptopumda vardı ama 4-5 hafta önce silmiştim. TLauncher'ın içindeki bu virüsü silmek için format mı atmamız gerekiyor? Windows ayarlarından sıfırlasak olmaz mı?

Kaspersky indir ve tarat varsa siler zaten. PC'yi aldığımdan beri bu Launcher'i kullanırım ve düzenli virüs taraması yaparım. Virüs çıkmadı hiç.

Hocam heralde sizde bir youtube videosu kurbanısınız isim vermiyeyim. Bu konuyu son 1 saattir deli gibi araştırıyorum bende, çok kaynak var, technopat virüs değildir derken başka bir site kesinlikle virüs'dür diyor pek aynı durum başka sitelerdede dönüyor. Biri var diyor biri yok, pek anlamadım virüs gibi birşey yoktur diye düşünüyorum.

Ya hocam kurban demeyelimde hem bu video hem de Reddit falan karıştı benim kafa iyice.

Zararlı değil ki.

Hocam bir şüphelendim YouTube'da videosu var ve reddittede konuşulmuş bir olay olduğu için kuşkulanmadım değil.

Ya hocam kurban demeyelimde hem bu video hem de Reddit falan karıştı benim kafa iyice.
Reddit'de bende gördüm. Oyunu kurarken indirmemizi istediği java yı indirmiştim revo uninstaller ile onu sildim kendi sitesinden indirdim javayı. Birşey olmadığını umalım diyorum. İnternette çok boş bilgi var kafayı yicem.

Hocam bir şüphelendim YouTube'da videosu var ve reddittede konuşulmuş bir olay olduğu için kuşkulanmadım değil.

Reddit'te o kadar çok şey konuşuluyor ki hepsine inansak şu an PC kullanmamanız lazım.

Anladım hocam bende aynı şekilde. Windows ayarları üzerinden sıfırlamayı düşünüyordum şimdi direk sıfırlayacağım ayarlardan sürücü ile birlikte. Ne olur ne olmaz.

Reddit'te o kadar çok şey konuşuluyor ki hepsine inansak şu an PC kullanmamanız lazım.

Hocam doğru söylüyorsunuz sizde ama bu konu virüslü olduğu hakında çok destek görünce korkmadım değil.

Dediğim gibi Kaspersky ile taratın . Varsa bulur.

Anladım hocam bende aynı şekilde. Windows ayarları üzerinden sıfırlamayı düşünüyordum şimdi direk sıfırlayacağım ayarlardan sürücü ile birlikte. Ne olur ne olmaz.
Boşu boşuan sıfırlamayın derim hocam. Birkaç AV ile taram yapın bir sorun varsa bulacaklardır zaten.
Kaspersky ile tarama yapın kaspersky birşey varsa bulacaktır zaten. Ben 30 gündür kullanıyorum herhangi bir zararlı bulmadı TL hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…