Arkadaşlar iyi akşamlar, TLauncher'ın virüslü olduğunu öğrendim, önceden laptopumda vardı ama 4-5 hafta önce silmiştim. TLauncher'ın içindeki bu virüsü silmek için format mı atmamız gerekiyor? Windows ayarlarından sıfırlasak olmaz mı?
Arkadaşlar iyi akşamlar, Tuncher'ın virüslü olduğunu öğrendim, önceden laptopumda vardı ama 4-5 hafta önce silmiştim. Tauncher'ın içindeki bu virüsü silmek için format mı atmamız gerekiyor? Windows ayarlarından sıfırlasak olmaz mı?
Hocam herhalde sizde bir YouTube videosu kurbanısınız isim vermiyeyim. Bu konuyu son 1 saattir deli gibi araştırıyorum bende, çok kaynak var, Technopat virüs değildir derken başka bir site kesinlikle virüs'dür diyor pek aynı durum başka sitelerdede dönüyor. Biri var diyor biri yok, pek anlamadım virüs gibi bir şey yoktur diye düşünüyorum.
Zararlı değil ki.
Reddit'de bende gördüm. Oyunu kurarken indirmemizi istediği java yı indirmiştim revo uninstaller ile onu sildim kendi sitesinden indirdim javayı. Birşey olmadığını umalım diyorum. İnternette çok boş bilgi var kafayı yicem.Ya hocam kurban demeyelimde hem bu video hem de Reddit falan karıştı benim kafa iyice.
Ya hocam kurban demeyelimde hem bu video hem de Reddit falan karıştı benim kafa iyice.
Hocam bir şüphelendim YouTube'da videosu var ve reddittede konuşulmuş bir olay olduğu için kuşkulanmadım değil.
Reddit'de bende gördüm. Oyunu kurarken indirmemizi istediği Java'yı indirmiştim Revo Uninstaller ile onu sildim kendi sitesinden indirdim Java'yı. Bir şey olmadığını umalım diyorum. İnternette çok boş bilgi var kafayı yiyeceğim.
Reddit'te o kadar çok şey konuşuluyor ki hepsine inansak şu an PC kullanmamanız lazım.
Dediğim gibi Kaspersky ile taratın . Varsa bulur.Anladım hocam bende aynı şekilde. Windows ayarları üzerinden sıfırlamayı düşünüyordum şimdi direk sıfırlayacağım ayarlardan sürücü ile birlikte. Ne olur ne olmaz.
Hocam doğru söylüyorsunuz sizde ama bu konu virüslü olduğu hakında çok destek görünce korkmadım değil.
Boşu boşuan sıfırlamayın derim hocam. Birkaç AV ile taram yapın bir sorun varsa bulacaklardır zaten.Anladım hocam bende aynı şekilde. Windows ayarları üzerinden sıfırlamayı düşünüyordum şimdi direk sıfırlayacağım ayarlardan sürücü ile birlikte. Ne olur ne olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.