K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 23 Ocak 2023 #31 burak reiss05 dedi: İşin komik tarafıda virüs olmadığı ve tehlikeli bir şey olmadığı halde saçma cevaplar veriliyor. Genişletmek için tıkla... Çünkü virüs değil. Edit : Yanlış okumuşum pardon. Son düzenleme: 23 Ocak 2023
burak reiss05 dedi: İşin komik tarafıda virüs olmadığı ve tehlikeli bir şey olmadığı halde saçma cevaplar veriliyor. Genişletmek için tıkla... Çünkü virüs değil. Edit : Yanlış okumuşum pardon.
burak reiss05 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek youtuber 23 Ocak 2023 #32 KaptanUfuk dedi: Çünkü virüs değil. Genişletmek için tıkla... Bende farklı bişey demedim zaten?
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #33 Hayır tabii ki eski bilgisayarımda kullanıyordum açtıktan sonra ekran kartım yanıp üzerine içinden yanma sesleri geldi soba olarak kullanmaya başladım işinize yarıyor gerek yok (!). Gerek yok.
Hayır tabii ki eski bilgisayarımda kullanıyordum açtıktan sonra ekran kartım yanıp üzerine içinden yanma sesleri geldi soba olarak kullanmaya başladım işinize yarıyor gerek yok (!). Gerek yok.
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #34 Kuralları okumamışsın. Hem nezaket hem de Sosyal kurallarını kendine gel ve açacağın konuların önceden açılıp açılmadığına bak.
Kuralları okumamışsın. Hem nezaket hem de Sosyal kurallarını kendine gel ve açacağın konuların önceden açılıp açılmadığına bak.