TLauncher'da gerçekten virüs mü bulunmakta ve formatsız kaldırmanın bir yolu yok mu?

Java'yı Launcher kendi sitesinden kuruluyor dedi ama ben Java kurulurken pencerenin adı "Java from Java.com" idi. Bu ne anlama geliyor peki?

Java'yı Launcher kendi sitesinden kuruluyor dedi ama ben Java kurulurken pencerenin adı "Java from Java.com" idi. Bu ne anlama geliyor peki?
Güncelleme ile Tlaauncher artık javayı , javanın sitesinden indiriyor. Belki o yüzden öyle yazmıştır.

Neticesinde Korsan bir yazılım ama içinde Zararlı yazılım olması ile ilgili konularda ki açıklamaları "Dosya imzalarını kaldırıp VT yükleyince Zararlı gözüküyor" şeklinde. , kimisinin yorumları ise "Java dosyalarında virüs var heçklendik." şeklinde benim buradaki önerim zararlı olduğu şüphesi bulunan korsan yazılımının silinip bir firewall ile yabancı bir hareketliliğin olup olmamasının kontrolü veya Hybrid analysis , İntezer analyze, any.run tarzında bir Sandbox yazılımı ile incelenmesi ... tabii zamanı olan kaynak kodlarını decode edip inceleyebilirde...

Bende aynı durumdayım. 5 ay önce orijinal MC'ye geçtim. Javayi kendi sitesinden kuruyorum. Hatta bir daha siler bir daha kurarım o sorun değil. Fakat TLoader gibi dosyalar hala duruyor .minecraft'ta. ".minecraft"ı silsem baştan kurar mı Minecraft Launcher?

Her orijinal olmayan uygulamada veri sızması söz konusudur. Küçük çocukları izleyip gelmeyin artık. Sadece kullandığı Java, Launcher'ın kendi sitesinden iniyor diye çok boş yaptınız.

Kurun isterseniz temiz kurulum.

Açıkçası orijinal 200 TL'ye Microsoft Store'dan alınmış Minecraft'ım olduğu için hiç endişeli de değilim

Video birkaç ay önce yabancı bir kanal tarafından yapılmıştı. Dediğin gibi olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…