TLauncher'da Virüs Bulunmakta

• Konuyu başlatan Ulitoo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 385
  • Görüntüleme 39.853
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kardeşim ne kaynağı ya bu program açık kaynaklı bile değil neden söz ediyorsun sen internette paylaşılanlara mı inanıyorsun.

Not: İnternetteki Source codelerde dedikleri doğru kendi sitesinden yüklediği gözüküyor.
https://preview.redd.it/mdbe3h45h38...ed&s=58dfb6db7fbdaf0d41d0b42e8a8d13e8b873cec4 adam burada .jar dosyasının kodunu almış

Virüs olmadığını değil virüs olduğunu kanıtlaman lazım, bu mantıkla gidersen kullandığın tüm programlarda virüs olabilir aksi kanıtlanmadığı sürece.
attığım yazıda şüpheli şeyler yaptığı bariz bir şekilde ortada.

oynayacaksanız 200 TL verip Java+bedrock bundle alabilirsiniz Xbox'un sitesinden.
Kesinlikle aşırı kolay kazanılıyor arkadaşlar. Allahım ya :D
Ya almayın demiyorum. Tavsiyem paranız bolsa alın. Paranız bol değilse kimse sizi neden almadın diye sorgulamaz. Zaten ödeyemeyecek adam korsan indirse indirmese ne.

Hocam Java bilmiyorum fakat biraz da olsa kodlama biliyorum anladığım üzere bu kodda tehdit içeren bir şey yok.

İşte bu bende bunu anlatmya çalışıyorum bende yazılımla içli dışlı biriyim zararlı yazılım kodu dedikleri şey neymiş efendim kendi serverlerinden indirince virüslü oluyormuş modifiyeli oluyormuş

Not: İnternetteki Source codelerde dedikleri doğru kendi sitesinden yüklediği gözüküyor.
Hocam sonradan gördüm bunuda belirttik burdada birdaha diyeyim kendi sitesinden alıyoru orası doğru fakat oda oracle sitesinde java ile aynı. Hash kodları uyuşuyor

Kaynak kod doğru evet ama yine bunun virüs olmasıyla alakası yok. Kodda kullanıcıda T-Launcher Premium hesabı yoksa veya kullanıcı reklam görmeyi belirttiyse Launcher'da sunucu reklamı gösteriyor, olay sadece bu. O reklamda bundan ibaret: 1674319256449.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı