TLauncher'e mod nasıl kurulur?

Oyunun folderına girip mod dosyasını oraya atıp tlancden Forge veya fabric hangisi gerekiyorsa o madda girip oyun içinden oyuna atın hocam.
 
Mod kurma hakkında pek bir bilgim yok fakat T Launcher kullanmayın hocam. Yerine Legacy Launcher kullanın. T Launcher güvenilir değil.
 
Gördüğünüz gibi dümdüz bir konu nasıl mod kurabilirim yardımcı olur musunuz?

En son hatırladığım kendi Client içinde mod bölümü vardı. Kaldırmış olabilirler.
 
Altaki tlmods kısmından kurabilirsiniz, üste mod paketi mod hatita shader vb her şeyin kategorisi var.

istersenizde windows ve r tuşuna basarak %appdata% yazıp açılan yerde mineceraft kılasöründe mods kısmına istediğinizmodu yükleyebilirsiniz eyerki mods kılasörü yoksa ozamanda boşluğa sağ clic lebasıp yeni dosya oluşturup dosyaya mods isminiverip modunuzu ekleyebilirsiniz
 
Son düzenleme:
Gördüğünüz gibi dümdüz bir konu nasıl mod kurabilirim yardımcı olur musunuz?

Hangi sürümde mod kuracaksan onu önce normal olarak indireceksin.

1727594191010.png


Sonra bu Minecraft Forge downloads siteden hangi sürümü indirdiysen onun Forge halini seciceksin. Onu jar ile açıp ınsallt clinet olarak seçip kuracaksın.

1727594268175.png


Bundan sonra ise o sürüme uygun modları bulup indiriceksiniz indirdiğiniz modları.
C:\Users\...\AppData\Roaming\.minecraft klasörüne girip mods klasörünün içine indirdiğiniz modları atacaksınız mods klasörünüz yoksa mods klasörü açabilirsiniz.

1727594408996.png


TL Launcher'i açıp.

1727594436524.png


Kurduğunuz Forge sürümünü seçip girerseniz modlarınız kurulacaktır.

Mod bulmak için https://www.curseforge.com/minecraft/search?page=1&pageSize=20&sortBy=relevancy&class=mc-mods sitesine gidebilirsiniz.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı