Steam TL'den alınan oyun iadesi nasıl işler?

barcan2010

Hectopat
Arkadaşlar merhaba.
2020 senesinde Vampire: The Masquerade® - Bloodlines™ 2 oyununu 92 TL'den satın almıştım. Oyunun incelemeleri yayınlandı, çıkınca detaylı bir inceleme izleyip geri iade etmeyi düşündüm. Ben bu oyunu iade edersem 92 TL'nin dolar karşılığı olan ortalama 2-3 dolar mı geri alacağım bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    109,9 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleyen: Moderatör:
Alamazsın, 5 sene geçmiş. 2 hafta ve 2 saat geçmeyen ürünler iade edilebilir.

Benim bildiğim iade için 2 hafta sınırı vardı. Bu oyun o zamanlar erken erişimde ise sıkıntı olmaz galiba orası ayrı. Hesabına da büyük ihtimalle 92TL'nin karşılığını dolar veya TL olarak atarlar. 2 saat oynama sınırı da var bu arada. Bir deneyin istiyorsanız ne olduğunu bizimle de paylaşırsınız.

İade almazlar üzerinden 5 yıl geçmiş her ne kadar oynamamış olsanda 2 hafta geçtiği için iade almıyorlar maalesef

Çıkış yapmamış, ön siparişle alınmış oyunlar, çıkış yapana kadar istenilen herhangi bir zamanda iade edilebiliyor. Dediğiniz şey, çıkış yapmış ve iki saatten fazla oynanmış oyunlar için geçerli.
1.png

Çıkış yapmamış, ön siparişle alınmış oyunlar, çıkış yapana kadar istenilen herhangi bir zamanda iade edilebiliyor. Dediğiniz şey, çıkış yapmış ve iki saatten fazla oynanmış oyunlar için geçerli.Eki Görüntüle 2589449
92 lira yani 2.5 dolar civarı iade alırsın. Yaptığın şey her türlü zarar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı