TLOU 1 hala sorunlu mu?

ircoas

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Islemci:AMD Ryzen™5 7600X
Anakart:GIGABYTE B650M DS3H
Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40
Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS
Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC
Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2
SSD:CRUCIAL P3 1TB
Meslek
Ogrenci
Sistemimde 4070 ve R5 7600X var. Her oyunda FHD +120 2K +90 FPS aliyorken TLOU'da DLSS kapattim oyun cok ama cok akici. Ancak hala drop giriyor. 90'a sabitledim bu sefer de 85'lere 80'e dusuyor arada ve drop hissi veriyor. Oyunla mi alakali? İlla DLSS mi acmam gerek?

Sistemimde 4070 ve R5 7600X var. Her oyunda FHD +120 2K +90 FPS aliyorken TLOU'da DLSS kapattim oyun cok ama cok akici. Ancak hala drop giriyor. 90'a sabitledim bu sefer de 85'lere 80'e dusuyor arada ve drop hissi veriyor. Oyunla mi alakali? İlla DLSS mi acmam gerek?

Ben de yeni aldım ama halen sorunlu olduğu yorumlarını okumama rağmen aldım daha kurmadım inşallah bir update daha gelir.

Baya toplandı ilk haline göre ama hala çok iyi sayılmaz.

Hocam ben oynadığım zaman dediğiniz sorunların hiçbiri ile karşılaşmadım. DLSS gibi bir teknoloji varken neden kullanmak istemediğinizi anlamış değilim açıkçası :)

Hocam ben oynadığım dediğiniz sorunların hiçbiri ile karşılaşmadım. DLSS gibi bir teknoloji varken neden kullanmak istemediğinizi anlamış değilim açıkçası :)
Hocam dlss kapaliyken kart zaten yeterli. Goruntu bozulmasin diye. DLSS acinca zaten 144 sabitleniyor.

Son steam yorumlarında eskisi kadar olmasada hâla sorunlu deneniyor
Evet belli cunku CP77 gibi bir agir oyunda PT modunda drop yemiyorum.

Hocam ben oynadığım dediğiniz sorunların hiçbiri ile karşılaşmadım. DLSS gibi bir teknoloji varken neden kullanmak istemediğinizi anlamış değilim açıkçası :)
Görüntüyü çok kötü yapıyor çünkü. Dlss kullanıp da görüntüdeki bozulmayı hissetmediğim bir oyun olmadı şimdiye kadar.

Konudan bağımsız, TLOU 1'de AMD'nin yeni piyasaya sürdüğü teknoloji var mı?
AFMF acabiliyorsunuz birtek Radeon Driverden. FSR 3 yok.

Görüntüyü çok kötü yapıyor çünkü. Dlss kullanıp da görüntüdeki bozulmayı hissetmediğim bir oyun olmadı şimdiye kadar.
Ve birseye dikkat ettim DLSS acinca FPS'im artmiyor. Adamlar oyle kotu optimizasyon yapmiski DLSS sadece drop'u kesiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı