TLOU 2 alınır mı?

PS Store'de 1000 liraya düştü, çalıştığım para ile almak istiyorum ama 1000 lira çok. Bir oyun alacağım ama bunu mu almalıyım yoksa başka oyunlar da var. Sizce değer mi? Beni ikna edin. 😀

Oyun oynanış olarak çok güzel ama hikaye olarak aşırı falso benim için. Bir kere oynadıktan sonra bir daha dönmedim bile. Üzerine biraz daha koy GoW Ragnarok al derim.

Arkadaşlar alınır, her kuruşuna değer ama genel olarak PC'niz kötüyse almayın. Hikâye oyunu olabilir ama akıcılık oyun zevkinin temelidir. Hikâye güzel olsa da akıcı olmadı mı tadı tuzu kalmıyor. Bir diğer konuya değinecek olursam, bu oyunu çok sallayan oldu özellikle oyundaki lezbiyen karakterlerden ötürü. İlk başta ben de öyleydim. Yaklaşık 1 sene önce Last of Us 1'i bitirdiğim zaman 2'yi de oynamak istedim ama bazı YouTube kanalları kötülüyordu, ben de nedense haklı buldum, önyargımdan oynamadım. Ama 3 gün önce oyuna başlayıp her gün saatlerce köpek gibi oynadıktan sonra bitirdim ve oyun tek kelimeyle mükemmel. Arkadaşlar hiçbir zaman önyargılı yaklaşmayın derim.

Ayrıca oyundaki hikâyede ince ayrıntılar var. Mesela karakterlerin intikam alma isteği ama intikam almanın bir şeyi değiştirmeyeceği gerçeğiyle karşılaştıklarında oyun bitiyor. Çoğu karakterde intikam alma isteği, neredeyse tüm karakterlerde.

Size bir tavsiye, oyunun müziklerini açık tutun ve oyunu öve öve bitiremiyorum ama bana güvenin oyun mükemmeldi. Arkadaşlar gece 3.30'da yazıyorum bu metni, birazdan uyuyacağım. Belki kimse bu yazıyı okumayacak.

Oyunun konusu veya teması her neyse intikamdır ama tekrar söylüyorum oyun mükemmel.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı