Sürprizbozan TLOU 2 ve rezil hikayesi

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

estedha2

Decapat
Katılım
1 Eylül 2023
Mesajlar
456
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba bugün burada The Last of Us Part 2'ye karşı içimi dökmek istedim.

Açıkçası ilk oyunu oynadığımda yer yer ağladığım zamanlar oldu hayatımda gördüğüm en iyi hikayelerden birine sahipti Joel ve Ellie'nin arasındaki bağın kuruluşu yaralı bir babanın yıllar sonra ikinci bir evlada (Ellie'ye) kavuşması gibi çok derin bir temaya sahipti.

Özellikle o tarihe kazınan efsane "hastane baskını" oyunun en çarpıcı kısmıydı.

Fakat gel gelelim herkesin yıllarca beklediği böylesine efsane bir hikayenin devamı olan tolu 2 rezaletine.
Öncelikle benim oyunla aramdaki dert oynanışında değil aksine çığır açan bir mekanik yapısı var oyunun.

Benim derdim o rezil Woke hikayesiyle.
Oyun Ellie ve Joel'in aralarının bozulduğu bir dönemle başlıyor.
Ve daha hikayenin başında Ellie.
Ona öz babasından daha yakın olan Joe'le rest çekip Dina'yla öpüşüyor. İlk sahnede bir midem bulandı ama yapmamışlardır hayır olamaz dedim.

Devam ettim oynadım.
Ve bir baktım Abby adında bir tane erkek Fatma Joe'li öldürüyor "beyzbol sopasıyla" işte orada sövüp saymaya başladım.
Çünkü bir efsanenin bu kadar basit öldürülmesini geçtim Joel'in biricik kızı Ellie bunlar yaşanırken dinayla flörtleşiyor.

Oyunun devamı da böyle oyunda hiçbir duygu yok, Ellie 5 dakika sonra sanki hiçbir şey olmamış gibi Dina'yla falan sohbet ediyor flörtleşiyor falan

Sonra da oyun sizi Abby denen erkek Fatma'yla saatler boyu oynatıyor ve onu güzellemeye çalışıyor...

Sonunda da Joel'in intikamını bile alamadan oyun bitiyor.

Yani tam anlamıyla rezil bir hikaye.
Artık her çıkan oyunda şu LGBT propagandalarının gözümüze sokulmasından bıktım usandım.
Abi istemiyoruz artık salın ya.
Biri çıkar siyahi samuraylı oyun yapar :d
Biri çıkar bir efsaneyi lez propagandasıyla TV showuna dönüştürür.

Abi ne yapıyosunuz siz ya?
Amacınız ne gerçekten?

Hayır onu geçtim bunun arkasında ne gibi bir amaç var bilmiyorum ama bu oyunda sadece abby değil o ilk oyundaki yanakları sıkılası tatlı ellieden eser yok.
Abi onu da erkek Fatma'ya döndürmüşler.

Oyun boyunca MMA dövüşçüsüyle oynuyorum gibi hissettim.

Sızin fikirlerinizide duymak isterim.

Son olarak umarım bir firma çıkar ve şu furyaya sert bir şekilde son verir.
Bunlarda avucunun içini yalayarak adam olurlar.
 
SJW propagandası var evet ama joel ölmese hikayenin devam edebileceği bir şey yok ki adamakıllı. Hikaye eğer SJW öğeleri olmasa çok güzel ve efsane biten bir hikaye ama o SJW benim de midemi kaldırıyor. Tek takıldığım şey dinanın koltuk altının gözükmesi (eşcinselliğine problemim yokta bakımlı olursun be kanka ya :D)
 
Sjw propagandası var evet ama joel ölmese hikayenin devam edebileceği bir şey yok ki adamakıllı. Hikaye eğer sjw öğeleri olmasa çok güzel ve efsane biten bir hikaye ama o sjw benim de midemi kaldırıyor. Tek takıldığım şey dinanın koltuk altının gözükmesi (eşcinselliğine problemim yokta bakımlı olursun be kanka ya :D)

Hah. Hocam okey joel ölecekse ölsün fakat bunu mistik bir biçimde yapmalılardı bir erkek Fatma'nın beyzbol sopasıyla öldürmesiyle değil.
Ya onu geçtim bunlar yaşanırken ellie dinayla flörtleşiyor abi kafayı yersin...

Hayır adamın intikamı bile alınmıyor joel ellie için tüm firefilesi yarım saatte temizledi TLOU 2 erkek Fatma ellieisi intikam bile alamıyor herhalde aklını dina karıştırıyor. XD.
 
Hah. Hocam okey joel ölecekse ölsün fakat bunu mistik bir biçimde yapmalılardı bir erkek Fatma'nın beyzbol sopasıyla öldürmesiyle değil.
Ya onu geçtim bunlar yaşanırken ellie dinayla flörtleşiyor abi kafayı yersin...

Hayır adamın intikamı bile alınmıyor joel ellie için tüm firefilesi yarım saatte temizledi TLOU 2 erkek Fatma ellieisi intikam bile alamıyor herhalde aklını dina karıştırıyor. Xd.

Homofobik birisi asla beğenmez zaten bu oyunu sen yanlış oyunu oynamışsın.
 
Sjw propagandası var evet ama joel ölmese hikayenin devam edebileceği bir şey yok ki adamakıllı. Hikaye eğer sjw öğeleri olmasa çok güzel ve efsane biten bir hikaye ama o sjw benim de midemi kaldırıyor. Tek takıldığım şey dinanın koltuk altının gözükmesi (eşcinselliğine problemim yokta bakımlı olursun be kanka ya :D)

Gerçekçi işte karakterler mantıksal olarak leş gibi kokuyorlardır bir de.

Aslında gözüne sokmuyorlar, homofobiksin sadece, bu da senin yetiştiğin kültürle ve çevrenle ilgili. Bu tarz oyunlar sana göre değil zaten.

Evet homofobik değilim ama söylemi bence Türkiye'de çok gereksiz bir şey itiraf et geç işte kardeşim sevmiyorum diye.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı