- Makaleler
- 4
Daha önce oyunu PS4'te oynuyordum. PC'de oynamak için RPCS3 ile bu ayarları yaptım: Rehber: Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır? ama görüntüde şu şekilde bozulmalar oluyor.
Burada bir sikinti yok.
Sarah mışıl mışıl uyuyor olacaklardan habersiz:'(.
Spoiler değil.Bu bir spoiler mi? Eğer spoilersa spoiler butonunu niye kullanmıyorsunuz delireceğim ya babanın hayrına durmuyor ya orada?
Hocam pc toplamak için sattım.Ha bu arada, elinde su an herhangi bir PS4 varsa cektigin bu cileye degmez.
Kıyılır mı be of be of..Hocam pc toplamak için sattım.
Tamamdir, log dosyasini bekliyorum. Local Disk'e attigimiz RPCS3 dosyasinda olur.Hocam PC toplamak için sattım.
Islemcin ne? Ona gore degisir.Oyun 30 FPS sabit oynanıyor mu ?
Tamamdır hocam ben sinirlenip silmiştim yeniden yükleyip ayarları falan yapınca atarım.Tamamdir, log dosyasini bekliyorum. Local Disk'e attigimiz RPCS3 dosyasinda olur.
Tamamdir, log dosyasini bekliyorum. Local Disk'e attigimiz RPCS3 dosyasinda olur.
Islemcin ne? Ona gore degisir.
Spoiler olsa bile hikayenin başı zaten çok sorun teşkil etmez.Bu bir spoiler mi? Eğer spoilersa spoiler butonunu niye kullanmıyorsunuz delireceğim ya babanın hayrına durmuyor ya orada?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.